Lale: Favoriti smo, ali moramo biti ozbiljni

05.12.2021. 12:41
0
IZVOR: sportdc.net

Nakon velike pobjede u prošlom kolu na domaćem parketu RK "Slavija" danas u okviru 12. kola Prve lige Republike Srpske gostuje u Zvorniku kod ekipe Drine.

- Gledajući neku tradiciju Prve lige Republike Srpske, to je uvijek bilo nezgodno gostovanje. Međutim, Drina je bila mnogo jača nego što je to danas. Imamo saznanja da se radi o jednoj mladoj ekipi. Tabela dovoljno govori, oni nemaju niti jednog boda do sada, ali mi ne smijemo o tome da razmišljamo. Nećemo ući u utakmicu lagano jer želimo pobjedu. Ukoliko se opustimo i pomislimo "lako ćemo", uvijek se nekako to iskomplikuje, tako da sigurno opuštanja neće biti. Maksimalno koncentrisano i disciplinovano da odigramo, da dođemo do pobjede koja bi nam mnogo značila za finiš ove polusezone - rekao je specijalista za odbranu Sokolova, Srđan Lale.

Slavija ima omjer od šest pobjeda i tri poraza. Na domaćem parketu učinak je maksimalan, dok je jedini trijumf na strani bio u Višegradu. Međutim, Slavija i dalje ima priliku da ostane u vrhu tabele, budući da nakon Zvornika slijedi još jedan domaći meč.

- Mislim da je naš najveći problem na gostovanjima to što nismo kompletni. Jedini put je to bio u Višegradu i ostvarili smo trijumf. Na domaćim utakmicama se može vidjeti koliko nam znači kad smo kompletni, ali bez obzira na sve, mislim da ne možemo biti nezadovoljni. Iskreno, niko od nas nije očekivao da ćemo ovako uspješno krenuti, nakon svih turbulencija u klubu. Evo imamo priliku da sa dvije pobjede završimo polusezonu i to bi zaista bilo fantastično jer bismo bili u samom vrhu. Drago mi je što je to tako, jer smo vratili nadu u rukomet - rekao je Lale.

Utakmica Drina Zvornik - Slavija igra se danas sa početkom u 18 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Famos ide na pobjedu protiv Laktaša Famos ide na pobjedu protiv Laktaša
Slaviji i Ljubiću po bod Slaviji i Ljubiću po bod
Romanija pala u 90. minutu Romanija pala u 90. minutu
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    6h 55m
    0
  • Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina
    4h 6m
    3
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    19h 52m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    18h 14m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    20h 28m
    3