U Palama izbodeno lice

29.11.2019. 15:26
0
IZVOR: SRNA

Lice čiji su inicijali G.V. /19/ danas je na Palama nanijelo povrede hladnim oružjem licu čiji su inicijali G.R, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Napad se dogodio oko 12.30 časova u Njegoševoj ulici, nakon čega je G.V. uhapšen, a G.R. prevezen je u Bolnicu „Srbija“.

„Policija je na licu mjesta i u toku je uviđaj, a o svemu je obaviješten i tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo“, rekla je portparol Policijske uprave Vesna Stokanović.

Portparol Bolnice „Srbija“ Dalibor Bošković potvrdio je Srni da je pacijent primljen u bolnicu, gdje mu je konstatovana teška tjelesna povreda u predjelu abdomena.

„Pacijent je nakon obavljene dijagnostike upućen u operacionu salu, nakon čega će se više znati o njegovom zdravstvenom stanju“, rekao je Bošković.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    10h 9m
    0
  • Obilježene 142 godine od Uloškog ustanka
    9h 43m
    0
  • Najavljeno poskupljenje goriva na benzinskim pumpama u BiH
    8h 49m
    3
  • Morbilima zaraženo 309 lica, u Istočnom Sarajevu 33 lica
    2h 11m
    0
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    11h 10m
    0