Babalj: Dodik je satjeran uz zid

14.10.2021. 14:26
0
IZVOR: Srpskainfo

Zašto u budžetu Republike Srpske za ovu godinu ne vidim nijedan cent za planiranje za osnivanje vojske? Razlog je što od formiranja vojske Republike Srpske u ovom momentu nema ništa. To je klasičan spin Milorada Dodika, tvrdi Darko Babalj, narodni poslanik SDS.

On navodi da Dodik po svaku cijenu pokušava da drži vlast u svojim rukama, ali da mu ona sad izmiče, jer mu otkazuju poslušnost i najbliži saradnici koji redaju aferu za aferom.

-Dodik je satjeran uz zid i on nema kud i on manerviše na način – sad ću ja narodu reći formiranje vojske Srpske. Zašto baš Vojska Republike Srpske, zato što je to želja svakog Srbina. Očigledno nema ozbiljne namjere da se to uradi jer vidimo da nema marke u budžetu za vojsku i očigledno je da ovdje neko nekog laže – poručio je Babalj.

Babalj ističe da je Dodik prešao crvenu liniju i da mu je ostalo samo da se igra sa emocijama naroda, što nije dobro jer Dodik nas sve zajedno vodi u olujno vrijeme iz kojeg on ne vidi izlaz.

-Onda pitam prvo majke da li su spremne da šalju svoje sinove u rat i da li je to prioritet. Neko iz vlasti treba da nam kaže šta dalje kad mi danas napravimo vojsku, šta će biti sutra? – upitao je Babalj.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dodik predložio svim strankama da ne učestvuju na izborima prema Šmitovim nametnutim pravilima Dodik predložio svim strankama da ne učestvuju na izborima prema Šmitovim nametnutim pravi...
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 18m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 51m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 43m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 51m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 48m
    0