Banjalučanin bilbordima osvaja nepreboljenu ljubav

25.10.2023. 19:00
0
IZVOR: glassrpske.com

Kažu da oči nikada ne lažu. Dokaz da je ova tvrdnja tačna je mladi Banjalučanin Nikola Jorgić.

Sa očima punim ljubavi i poštovanja ovaj dvadestdevetogodišnjak priča o ljubavi svog života – Anastaziji iz Bijeljine.

On je bio u vezi na daljinu sa ovom djevojkom ali danas više nisu zajedno. Ipak Nikola se na sve načine trudi da njih dvoje nastave tamo gdje su stali.

Kako bi iskazao sve ono što osjeća, svoj potpis stavio je na bilborde koji su svjetlost dana ugledali na više lokacija u Bijeljini.Uradio je to, kaže, iz srca i duše.

Na njima, uz njihovu zajedničku fotografiju piše: "Ti si sunce moga neba. Anastazija volim te. Tvoj Nikola."

-Jako je onako lijepo i prepoznatljivo i upečatljivo. I onda sam ja odlučio se na taj potez, kao što vidite, ima ovdje po Bijeljini već par bilborda gdje sam ja… nije to nekakav inat ili nešto, to je čisto onako iz duše, da ona vidi. E sad, do nje je da li će ona to da prihvati, da li će da potvrdi, da li će da odgovori negativno, ali eto, to je sa moje strane ono što je bilo i što će uvijek biti. Je li toliko velika ta ljubav prema djevojci? Pa ja znam da sa moje strane jeste, a isto tako znam i vjerujem da je i sa njene. Samo što možda ona to na neki ovaj način kao što ja izobražavam ne može možda da izobrazi, možda i hoće, ali ima neke svoje načine, ali ja vjerujem da je i sa njene isto toliko jaka kao i sa moje - priča Nikola.

Za ovakav gest svi imaju samo riječi hvale. Bilbordi sa ljubavnom posvetom građanima Bijeljine izmamili su osmijehe na licu i pozitivne reakcije.

-U svakom pogledu lijepo je da se mladi vole, da se druže. Je li lijepo vidjeti nešto ovakvo u našem gradu? Pa jeste, super je. Ovo je nešto najljepše što postoji u Bijeljini."Jeste stvarno lijepo baš. Potrudio se. Svaka mu čast.""Pa dobro, danas je malo savremenija omladina i malo opuštenija. U naše vrijeme to nije bilo tako. Kod nas je bilo malo sakriveno, a sve se mijenja - kažu građani.

Nikola se nada da će iz svega ovoga proizaći dobra, pozitivna priča i da će i sa druge strane odgovor biti potvrdan i pozitivan, na obostrano zadovoljstvo, prenosi ATV.

Do tada, za Anastaziju ima poruku:"Volio bih da se javi, ona lično. Da mi pošalje bar poruku, kakav god odgovor da bude. Da li bio pozitivan, da li bio negativan, a ja znam da sam ja od sebe dao sve što sam mogao i daću uvijek sve što sam mogao. I održao sam svoju riječ. E pa volio bih da mi se i ona javi."

Komentari 0
Povezane vijesti
Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO) Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
Svete mučenice Vera, Nada i Ljubav i majka im Sofija Svete mučenice Vera, Nada i Ljubav i majka im Sofija
Koroman: Bilbord Vulina na Palama je sramota – sklonićemo ga! Koroman: Bilbord Vulina na Palama je sramota – sklonićemo ga!
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    18h 37m
    9
  • Sutra praznik Cvijeti
    18h 43m
    0
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    18h 51m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    21h 8m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    9h 32m
    0