Besplatna članarina za učenike i studente iz višečlanih porodica

15.07.2020. 18:20
0
IZVOR: SRNA

Matična biblioteka Istočno Sarajevo u saradnji sa Udruženjima roditelja sa četvoro i više djece "Djeca su naša budućnost" iz Istočne Ilidže i "Naša budućnost" iz Istočnog Novog Sarajeva obezbijedila je besplatnu članarinu za učenike srednjih škola i studente iz višečlanih porodica koje su članovi ovih asocijacija.

Besplatna godišnja članarina omogućena je za 40 članova koji idu u srednju školu ili studiraju, saopšteno je iz Matične biblioteke Istočno Sarajevo.

Sporazum o saradnji su potpisali vršilac dužnosti direktora Matične biblioteke Istočno Sarajevo Nataša Kulašinac i predsjednici Udruženja "Djeca su naša budućnost" Ljiljana Simanić i Udruženja "Naša budućnost" Vanja Jovančić.

Saradnja po ovom sporazumu obuhvata i planiranje zajedničkih aktivnosti, pružanje usluga koje bi bile interesantne i potrebne potpisnicima sporazuma s ciljem međusobnih uključivanja u realizaciju ugovorenih poslova, međusobno razmjenjivanje informacija od značaja, pružanje pomoći u povezivanju sa potencijalnim partnerima i obavljanje drugih poslova u skladu sa međusobnim potrebama i mogućnostima.

Godišnja članarina omogućava korisnicima usluge Biblioteke, odnosno, pristup fondovima beletristike, stručne knjige, periodike, strane knjige, te audio-knjiga, ali i korištenje čitaonica u Matičnoj biblioteci, navedeno je u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Susret pisaca Rusije i Srpske u Istočnom Sarajevu Susret pisaca Rusije i Srpske u Istočnom Sarajevu
Promocija romana „Piši, dobri moj Nektarije“ Marijane Petronić 26. septembra u Istočnom Sarajevu Promocija romana „Piši, dobri moj Nektarije“ Marijane Petronić 26. septembra u Istočnom Sa...
Promocija romana Gorana Vračara u Istočnom Novom Sarajevu Promocija romana Gorana Vračara u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • Major Milan Tepić i Stojadin Mirković - vojnici do posljednjeg daha
    8h 19m
    11
  • Stručnjaci upozoravaju: Parkiran automobil nije poželjno ostaviti u brzini
    19h 47m
    3
  • Otkrivena spomen-ploča povodom 30 godina od osnivanja ratne bolnice
    21h 37m
    3
  • Služen parastos za poginule i umrle pripadnike Srpske garde Ilidža (FOTO)
    6h 33m
    0
  • Pronađena garaža puna oružja, dvojac pokušao pobjeći iz Srbije
    20h 51m
    0