Boing 737 se otkotrljao na travu (VIDEO)

08.03.2024. 18:17
0
IZVOR: srna.rs

Avion "Boing 737" kompanije "Junajted erlajns" sišao je na travu nakon slijetanja na aerodrom u Hjustonu, ali su svi putnici bezbjedno prešli na terminal, saopštila je američka Federalna uprava za vazduhoplovstvo /FAA/.

- Poslije slijetanja na interkontinentalni aerodrom `Džordž Buš` u Hjustonu, avion `2477 „Junajted erlajnsa“ otkotrljao se na travu pri izlasku na pistu danas oko 8.00 časova ujutru po lokalnom vremenu - navodi se u saopštenju FAA.

Avion je prethodno doputovao iz Memfisa, dodaje se u objavi.

-  „Junajted erlajns" je u odvojenom saopštenju precizirao da je u avionu bilo 160 putnika i šest članova posade.

"Nisu prijavljene povrede putnika ili članova posade. Naši timovi će pomjeriti letjelicu sa staze za rulanje čim to budemo bili u mogućnosti - objavila je kompanija.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Na aerodromu otkrivena vreća sa zmijama u pantalonama putnika Na aerodromu otkrivena vreća sa zmijama u pantalonama putnika
Zašto je avionska karta jeftinija ako je kupite šest mjeseci ranije? Zašto je avionska karta jeftinija ako je kupite šest mjeseci ranije?
Okončana drama na aerodromu u Moskvi: Privedena putnica koja je prijetila bombom Okončana drama na aerodromu u Moskvi: Privedena putnica koja je prijetila bombom
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    18h 55m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    8h 51m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    20h 42m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    16h 22m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    19h 42m
    0