Čestitka građanima povodom krsne slave grada

17.08.2019. 17:06
0
IZVOR: Srna

Rukovodstvo grada Trebinja uputilo je danas čestitku građanima povodom krsne slave grada i Sabornog hrama - Preobraženja Gospodnjeg, poručivši da će nastaviti da radi na stvaranju uslova da Trebinje bude mjesto poželjno za sve generacije, da ide naprijed i ostane otvoren grad.

U čestitki, koju su građanima Trebinja uputili gradonačelnik Mirko Ćurić, predsjednik Skupštine Dragoslav Banjak i potpredsjednik trebinjske Skupštine Mijat Šarović, navedeno je da je Preobraženje dan kada svi treba da budu zajedno, jer sloga okuplja, jača i daje snagu da budu bolji, sarađuju i uvažavaju različita mišljenja. 

-Opredijeljeni smo da naše Trebinje ide naprijed, gleda u budućnost i ostaje otvoren grad za sve drage goste koji su nam već stigli ili će u narednim danima doći u grad ispod Leotara-, navedeno je u čestitki. 

Rukovodstvo grada pozvalo je građane Trebinja da se pridruže svečanostima u čast krsne slave grada i Sabornog hrama, da zajedno obilježe veliki dan za ovaj grad kako to i nalažu tradicija i običaji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    20h 52m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    20h 23m
    2
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    16h 39m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    20h 46m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    12h 34m
    2