Ćosić: Sportska dvorana biće pokrivena do kraja godine

24.09.2019. 10:08
0
IZVOR: Srna

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić izjavio je da je postavljanje krovne konstrukcije na novoj sportskoj dvorani u završnoj fazi, te da bi uskoro trebalo da počne pokrivanje ovog objekta.

-Naš plan je da dvoranu zatvorimo do kraja godine kako bi početkom naredne nesmetano nastavili unutrašnje radove. Tim tempom dvorana bi definitivno bila otvorena sljedeće godine-, rekao je Ćosić novinarima.

On je dodao da se spoljnim zatvaranjem sportske dvorane, čiju gradnju je sa dva miliona KM podržala Vlada Republike Srpske, stvaraju uslovi da Trg "Srbija" bude u potpunosti završen.

Ćosić je najavio da će u narednih 15 do 20 dana biti potpuno završeni spoljašni radovi na zgradi pozorišta, te da će uskoro biti raspisan tender za opremanje.

-Mislim da ne postoji lokalna zajednica u Republici Srpskoj koja se razvija intenzitetom kao što je slučaj sa Istočnim Novim Sarajevom. Ovo su kapitalni projekti koji ukupno vrijede više od 10 miliona KM i to nije lako za jednu malu lokalnu zajednicu, ali je najbitnije da nam dobro ide-, istakao je Ćosić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Nagrađeni pobjednici konkursa povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
„Tangovi“ dječaci osvojili turnir u Holandiji „Tangovi“ dječaci osvojili turnir u Holandiji
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    5h 38m
    6
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    5h 43m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    6h 35m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    19h 5m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    6h 49m
    0