Detalji ubistva u Sarajevu – Mladić priskočio u pomoć pa nasmrt izboden nožem

26.08.2019. 08:04
0
IZVOR: srpskainfo.com

Mladić koji je ubijen sinoć na ulici u sarajevskom naselju Vojničko Polje stradao je od uboda hladnim oružjem u predjelu vrata, nezvanično saznaje Klix.

Svemu je navodno prethodila svađa i tuča nekoliko osoba, a nakon što je mladić priskočio u pomoć zadobio je smrtonosne udarce i ubode hladnim oružjem poslije čega je iskrvario na asfaltu.

– Dežurni tužilac rukovodi uviđajem. Jedna osoba je smrtno stradala, druga prevezena na ukazivanje pomoći, a treća uhapšena, dok je četvrta pod kontrolom policije – kazala je za Klix  Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS.

Očevici su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć, a na mjesto ubistva su stigle tri policijske patrole.

Cijelo područje u ulici Adija Mulabegovića bilo je ograđeno policijskim trakama.

Stanari obližnjih zgrada nisu bili raspoloženi za razgovor osim što su mahom poručili da je bezbjednosna situacija narušena i da često u strahu šetaju ulicama ovog naselja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva na Stupu Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva...
Pogledajte kako je izgledao život u Sarajevu 1920. godine (VIDEO) Pogledajte kako je izgledao život u Sarajevu 1920. godine (VIDEO)
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 47m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 42m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 47m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 36m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 45m
    3