Dio opštine Pale danas bez struje

07.11.2020. 09:06
0
IZVOR: SRNA

Potrošači u nekoliko naselja na području opštine Pale danas će više časova biti bez struje zbog popravki na dalekovodu "Pale-Podgrab".

Stanovnici Podgraba, Bogovića, Prače, Vrhprače, Carevih Voda, Hotočine, Ćemanovića, Miošića, Ponora i Vinče bez struje će biti do 15.00 časova, saopšteno je iz paljanske "Elektrodistribucije".

Razlog razlog isključenja je popravka željezno-rešetkastog stuba na 35 kilovoltnom dalekovodu "Pale-Podgrab", na kojem je ustanovljeno da nedostaje veliki broj stubnih čeličnih elemenata, zbog čega je došlo do iskrivljenja stuba i ugrožavanja ljudi i imovine u blizini.

Sličan problem otuđenja mrežne infrastrukture primijećen je i na drugim dijelovima pomenutog dalekovoda, kao i dalekovoda "Pale-Sumbulovac".

Posljedice ovih oštećenja najteže i najdugotrajnije su zimi, kada se zbog snijega i leda povećava uticaj dodatnog tereta, a vrijeme popravke produžuje i na nekoliko dana.

-Imajući u vidu ove činjenice, molimo sve uvažene sugrađane da pomognu da se ove situacije svedu na minimum - apeluju iz "Elektrodistribucije" Pale. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Prekid električne energije u Palama i Istočnom Starom Gradu Prekid električne energije u Palama i Istočnom Starom Gradu
Uspostavlja se snabdijevanje strujom u gradskim opštinama Istočnog Sarajeva Uspostavlja se snabdijevanje strujom u gradskim opštinama Istočnog Sarajeva
Oglasili se iz Elektroprenosa BiH: Djelimični raspad elektro-energetskog sistema, uzrok se utvrđuje Oglasili se iz Elektroprenosa BiH: Djelimični raspad elektro-energetskog sistema, uzrok se...
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    21h 25m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    21h 32m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    18h 14m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    12h 52m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    13h 24m
    0