Djeca sa Kosova i Metohije u subotu stižu u Istočnu Ilidžu

19.06.2024. 10:22
0
IZVOR: katera.news

U okviru projekta „Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske“ trideset osmoro djece iz mjesta Šilovo i Vitina na Kosovu i Metohiji boraviće u Istočnoj Ilidži od 22. do 29. juna.

Njih će ugostiti njihovi vršnjaci, učenici osnovnih škola „Petar Petrović Njegoš“, „Aleksa Šantić“ i „Jovan Dučić“, a njihov doček je planiran u subotu, 22. juna na Šetalištu dr Miodrag Lazić.

Iz opštine Istočna Ilidža zahvaljuju se svim porodicama iz ove lokalne zajednice koje i ove godine učestvuju u projektu.

Projekat „Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske“ realizuje Odbor za Kosovo i Metohiju iz Banjaluke, u saradnji sa osnovnim školama i lokalnim zajednicama Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Udar groma napravio veliku materijalnu štetu na kući porodice Matović u Istočnoj Ilidži (FOTO) Udar groma napravio veliku materijalnu štetu na kući porodice Matović u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Bilbord „Ne u NATO“ u Istočnoj Ilidži Bilbord „Ne u NATO“ u Istočnoj Ilidži
Vladika Joanikije: Sveštenomučenici dabrobosanski pozivaju na praštanje (FOTO) Vladika Joanikije: Sveštenomučenici dabrobosanski pozivaju na praštanje (FOTO)
Najčitanije
 • Sjećanje na Mateju Radovića ne blijedi
  41m
  3
 • Ubijene dvije osobe, jedna povrijeđena
  14h 43m
  0
 • Dr Vladimir Radović novi specijalista ginekologije i akušerstva u Bolnici „Srbija“
  21h 14m
  7
 • Petar Bojović - slavljen i ponižen
  1h 17m
  1
 • Udar groma napravio veliku materijalnu štetu na kući porodice Matović u Istočnoj Ilidži (FOTO)
  3h 35m
  0