Djevojčica koja osvaja osmijehom i riđim uvojcima ide kući

12.02.2020. 10:46
0
IZVOR: Telegraf

Preslatka, riđokosa djevojčica Helena Gavran (4) oboljela od tumora na mozgu, koja nas je osvojila svojim neodoljivim osmijehom i riđim uvojcima, nalazi se u bolnici u Parizu gdje se lavovski bori sa opakom bolesti.

Djevojčica je krajem oktobra prošle godine otišla na liječenje, nakon što je zajedničkim snagama sakupljena pomoć za nju.

Djevojčicin otac, Radovan Gavran, objavio je na svom Instagram nalogu vijest da je Helena završila sa primanjem matičnih ćelija.

– Želio bih da podijelim sa svima vama koji ste uz nas od samog početka, Heli je upravo završila sa matičnim ćelijama i to je to što se tiče posljednje terapije. Ostaje nam oporavak i svakodnevna hidracija do kraja mjeseca i uz Božju pomoć polovinom marta smo u Beogradu. Hvala još jednom, volimo vas – napisao je djevojčicin otac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ruski sportisti dobili dozvolu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu Ruski sportisti dobili dozvolu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu
Srbin svake subote uveče nahrani i po 300 gladnih stanovnika Pariza Srbin svake subote uveče nahrani i po 300 gladnih stanovnika Pariza
Pretučeni tinejdžer podlegao povredama Pretučeni tinejdžer podlegao povredama
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    21h 44m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    11h 40m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    23h 31m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    19h 11m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    22h 31m
    0