Dr Arambašić i dr Tamburić u Bolnici „Srbija“ krajem novembra

03.11.2022. 14:49
1
IZVOR: katera.news

Zbog velikog interesovanja i potreba za uslugama iz oblasti konzervativnih grana medicine, gastroenterologije, kardiologije, reumatologije, nefrologije, u Bolnicu „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, dolaziće ljekarima iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

S obzirom na to da postoji veliko interesovanje i potreba za uslugama iz oblasti gastroenterologije, saradnja je dogovorena sa dr Pavlom Arambašićem, dr Renatom Tamburić i dr Mladenom Đurđevićem, supspecijalistima gastroenterologije sa hepatologijom.

Oni će u ovu ustanovu dolaziti dva puta mjesečno, a za pregled je potrebna uputnica porodičnog ljekara.

- Dr Arambašić, Tamburić i Đurđević aktivno su učestvovali na većini kongresa i simpozija gastroenterologa i hepatologa, kao i škola endoskopije, kako u zemlji tako i u inostranstvu.  Svakodnevno u svom radu izvode sve rutinske metode u gastroenterološkoj i hepatološkoj dijagnostici, ultrasonografija abdomena, ezofagogastroduodenoskopija i kolonoskopija, kao i visokospecijalizovane interventne endoskopske procedure - naveli su iz ove bolnice.

Dr Arambašić i dr Tamburić u Bolnicu "Srbija" dolaziće 25. novembra, a o terminu pregleda, pacijenti će biti naknadno obavješteni.

Svi zainteresovani pacijenti pregled mogu zakazati na broj telefona 057/325-300-lokal 399 i 409 i 057/325-340 sa naglaskom da zakazuju pregled kod dr Arambašića i dr Tamburić. 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Alas 04.11.2022. 17:37
    Gdje je vaš kadar? Lakše platiti tuđe nego školovati svoje. 30 godina kako se zaratilo i nema pola kadra.
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    6h 34m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    18h 34m
    6
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    20h 8m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    4h 3m
    0
  • Omladinska banka Istočna Ilidža – drugi poziv za mlade u 2024. godini
    22h 3m
    0