Dramatična potjera u Sarajevu, bježao “poršeom”, pa potegao pištolj na policiju

02.05.2020. 19:20
0
IZVOR: srpskainfo

Dramatična potjera odigrala se danas na ulicama Sarajeva.

Pripadnici Jedinice za narušavanje javnog reda i mira Policijske stanice Centar pokušali su u Titovoj ulici zaustaviti skupocjeni “porše”, ali se vozač dao u bijeg. Policajci su, pod zvučnim sirenama, krenuli u potjeru te su vozilo sustigli u ulici Pehlivanuša, piše „Avaz“.

No, tu nije bio kraj, jer je bahati vozač iza pasa izvadio pištolj. Policajci su ekspresno reagovali te su ga razoružali i uhapsili. Utvrđeno je da vozač nema dozvolu za nošenje oružja.

Od izvora bliskog istrazi saznajemo da je riječ o Hasanu Husiću (42). Husić je stari znanac policije i pištolji mu nisu nepoznanica. Prema saznanjima, on se još nalazi pod istragom zbog sumnje da je nedavno učestvovao u pucnjavi u sarajevskom naselju Hrasno, kada je ranjena jedna osoba.

Inače, pripadnici PS Centar nedavno su i u Bolničkoj ulici oduzeli dva pištolja od dilera, od kojih su tada oduzeti i paketići spida.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 17m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    22h 59m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 27m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 19m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 18m
    0