Drugi krug besplatnih sistematskih pregleda u Bolnici „Srbija“ za boračku populaciju iz Istočnog Novog Sarajeva

11.04.2023. 12:29
0
IZVOR: katera.news

Iz opštine Istočno Novo Sarajevo obavještavaju borce Vojske Republike Srpske, koji imaju kategorisan status borca a koji se nisu prijavili u prvom krugu Javnog poziva, da je u Bolnici „Srbija“ za njih obezbijeđen besplatan sistematski pregled.

Drugi krug besplatnih sistematskih pregleda, kako su naveli iz opštine Istočno Novo Sarajevo, uključuje osnovne laboratorijske nalaze, rentgen pluća, ultrazvuk abdomena, internistički pregled, specijalistički pregled pulmologa i specijalistički pregled hirurga.

Prijava mora sadržati čitko ispunjen i potpisan Prijavni obrazac (dostupan na Portirnici Opštine Istočno Novo Sarajevo), dokaz o prijavi prebivališta na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo (CIPS), te potvrdu kategorisanog statusa borca - kopiju rješenja o kategorizaciji (ukoliko je proveden postupak kategorizacije, a nemate primjerak rješenja, isti možete izvaditi u Opštini Istočno Novo Sarajevo, kancelarija 16 – Odjeljenje za opštu upravu, boračko – invalidska zaštita).

Kompletiranu dokumentaciju potrebno je predati radnim danima u periodu od 7.30 do 15 časova na Portirnicu ove opštine.

- Poziv ostaje otvoren do utorka, 25. aprila do kraja radnog vremena, a dinamika pregleda će biti organizovana u skladu s brojem prijava i po redoslijedu prijavljivanja na osnovu spiska koji će Opštinska uprava dostaviti bolnici „Srbija“ – poručili su iz ove opštine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO) Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
Najčitanije
  • Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
    7h 8m
    2
  • Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
    7h 40m
    0
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    10h 56m
    0
  • Đoković sa kacigom izašao među navijače (VIDEO)
    7h 49m
    0
  • Policajac uboden nožem!
    2h 51m
    0