Druženje sa građanima večeras u Palama

28.04.2022. 10:51
2
IZVOR: katera.news

Kulturnom centru Pale večeras će se sa građanima Palama družiti Jelena Trivić i prof. Mladen Ivanić.

Skup „Razgovor sa građanima“ biće održan u 19 časova.

Pored toga što će predstaviti svoju viziju budućnosti Republike Srpske i Program obnove Republike Srpske Partije demokratskog progresa, čije je potpredsjednica Jelena Trivić će, kako sam naziv skupa kaže, odgovoriti na sva pitanja građana Pala.

Mladen Ivanić, čovjek ogromnog političkog iskustva, takođe će razgovarati sa građanima i odgovarati na pitanja ljudi koje je rado nazivao svojim sugrađanima tokom mandata u Predsjedništvu BiH, kada je u našem gradu provodio veći dio svog vremena.

Slika

Podsjećamo, nakon što je Partija demokratskog progresa kandidovala, a koalicioni partneri podržali kandidaturu, Jelena Trivić će biti kandidat za jednu od dvije pojedinačne pozicije za koje glasamo na izborima u oktobru. Tribina „Razgovor sa građanima“ je prilika da građani od Trivićeve, kao budućeg kandidata za jednu od najviših pozicija u zemlji, čuju prijedloge, rješenja i zamisli iz različitih oblasti života, te odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju. Skup je otvorenog tipa i učesnici sa zadovoljstvom pozivaju građane Pala da dođu, pitaju sve za šta su zainteresovani i iskažu svoje stavove.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Pale 28.04.2022. 13:09
    Na zalost, mislim da kod nas niko, pa ni prof. Trivic nema program i viziju kako da se upravlja nasom, krvlju stvorenom Republikom Srpskom.
    Svi koji zele da se dokopaju fotelja na drzavnom nivou imaju jedan cilj, a to je da sebe i svoje najblize obezbjede da lagodno zive do kraja zivota. Takva je i Trivicka.

  • Generic placeholder image
    Vidak 28.04.2022. 11:58
    Hoće li im de pridružiti i njihov vrli prijatelj Eskobar i ambasada Britanije na ovom "druženju"?
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    13h 23m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    11h 25m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    10h 18m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    10h 23m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    9h 26m
    1