Duel Crne Gore i Srbije proglašen visokim rizikom

24.03.2023. 19:58
0
IZVOR: glassrpske.com

Utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Srbije, koja se igra u ponedjeljak na Gradskom stadionu pod Goricom, proglašena je susretom visokog rizika.

Kako je najavljeno, ulazak na Gradski stadion pod Goricom, biće dozvoljen isključivo uz važeće ulaznice, a utakmicu će snimiti i policija.

Meč će početi u 20.45 časova, a snimanje, uključujući i snimanje iz vazduha, obaviće se u periodu od 15 časova do ponoći.

– Shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uvažavajući činjenicu da je sportska priredba proglašena priredbom povišenog bezbjednosnog rizika, kupovina ulaznica biće dozvoljena isključivo uz identifikacione dokumente (lična karta, putna isprava) Ulazak na Gradski stadion pod Goricom, biće dozvoljen isključivo uz važeće ulaznice, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Inače, utakmicu će suditi Francuz Klenent Turpin, jedan od UEFA elitnih arbitara, prenosi SrpskaInfo“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Godišnjica stradanja Milice Rakić Godišnjica stradanja Milice Rakić
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    21h 9m
    0
  • Krađa u Palama
    19h 27m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    15h 54m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    18h 42m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    12h 3m
    0