Džudisti Slavije proteklog vikenda uspješni na dva takmičenja

28.03.2022. 19:11
0
IZVOR: katera.news

Prvenstvo za starije pionire i juniore u džudou održano je u subotu, 26. marta, u Banjoj Luci, a džudisti „Slavije“ su na ovom takmičenju osvojili jednu zlatnu i dvije bronzane medalje.

Ana Škiljević je postala prvakinja Republike Srpske za starije pionirke preko 63 kg, dok su se juniori Ognjen Gazdić i Srđan Pandurevićokitili bronzanim medaljama..

Džudisti Slavije su, takođe, učestvovali i na  Međunarodnom turniru "Kup Šamarlića 2022" koje je održano juče u Sarajevu, i ostvarili zapažene rezultate.

Zlatnim medaljama su se okitili Dunja Grubačić, Gorana Pržulj,Sara Nikolić, Stefan Pržulj, dok su bronzane medalje osvojili Marija Ušćumlić, Andrija LalovićDimitrije Prodanović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dva zlata i bronza za džudiste Slavije Dva zlata i bronza za džudiste Slavije
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    11h 5m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    11h 49m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    15h 54m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    15h 58m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    1h 25m
    0