Džudo klub "Famos" najbolji u Trebinju

20.02.2022. 13:30
0
IZVOR: Katera

U Trebinju je juče održan Međunarodni udo turnir “Kup Trebinja i Memorijal Miloš Mrdić, na kojem je učestvovalo oko 500 takmičara iz BiH ,Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Ukrajine i Bugarske.

udisti "Famosa" su, nakon što su bili najbolji tim na Međunarodnom turniru u Laktašima, isto ponovili i u Trebinju, i još jednom pokazali da su među najboljim klubovima u regionu, rekli su iz ovog kluba za Kateru.

Zlatne medalje su osvojili Milijan Veletić, Marija i Ana Simanić, Filip Žuža, Lana Štaka, Dušan Vujičić i Nikola Lubura.

Svoju nadmoć su posebno pokazali Milijan Veletić i Ana Simanić koji su osvojili zlatne medalje i u starijoj konkurenciji, dodali su iz ovog kluba.

Srebrne medalje su osvojili Miloš Došlo, Veljko Novaković, Jovana Bjelica, Nikola Novaković, Nikola Šehovac i Saša Šehovac, dok su bronzani bili Danilo Trifunović, Luka Štaka, Nikola Andrić, Lazar Vujičić, Marko Drakul, Milan Novaković, Lana Čodo i Nikolina Stjepandić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Džudistima Sparte 19 medalja na Kupu grada Sarajeva Džudistima Sparte 19 medalja na Kupu grada Sarajeva
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Zekićeva srebrna, Lalović bronzani na evropskom kupu u Sarajevu Zekićeva srebrna, Lalović bronzani na evropskom kupu u Sarajevu
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    18h 32m
    10
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    1h 27m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    5h 32m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    5h 36m
    2
  • Djevojčica pala sa 13. sprata i preživjela
    17h 20m
    0