Epilog velike akcije MUP-a RS: Sedam uhapšenih, oduzeta droga

17.01.2020. 10:56
0
IZVOR: nezavisne.com

Policija je uhapsila sedam osoba na području Banjaluke i Doboja i oduzela više od pola kilograma droge.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su V.Ž. i A.N. zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droge i u toku je kriminalistička obrada nad ovim osobama.

Iz ove PU navode da je kod V.Ž. pronađeno i oduzeto 582,66 grama marihuane, te da je izvršen pretres na dvije lokacije na području Banjaluke koje koriste osumnjičena lica.

-Tom prilikom pronađeno je 20,26 grama marihuane, određena količina novca, 25 kapsula ekstazija, kao i drugi predmeti koji potiči iz krivičnog djela- navode iz policije i dodaju da su u okviru ovih aktivnosti uhapšeni i M.S. i N.L.

Aktivnosti se sprovode pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Doboj, na području Doboja uhapsili su N.V, M.V. i S.M. zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droga.

Izvršen je pretres na tri lokacije na području Doboja koje koriste osumnjičena lica, a pronađena je i određena količina droge, digitalna vaga, izvjesna količina novca, te drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela.

Rad na ovom predmetu je u toku.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Nestala trinaestogodišnja Anastasija Kaurinović Nestala trinaestogodišnja Anastasija Kaurinović
Super ljudske priče iz Foče: Nemanja Trivun, heroj koji spasava živote Super ljudske priče iz Foče: Nemanja Trivun, heroj koji spasava živote
Uhapšeno sedam lica, sumnja se na međunarodnu trgovinu ljudima i prostituciju Uhapšeno sedam lica, sumnja se na međunarodnu trgovinu ljudima i prostituciju
Najčitanije
  • Pronađen zasad marihuane u Palama (FOTO)
    22h 24m
    1
  • Pronađena Anastasija Kaurinović
    16h 41m
    1
  • Super ljudske priče iz Foče: Nemanja Trivun, heroj koji spasava živote
    20h 33m
    0
  • Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić
    12h 59m
    0
  • Sjećanje na umjetnicu Katarinu Ivanović
    14h 20m
    0