Erbez: Čast mi je što sam opet tu (VIDEO)

01.07.2020. 09:45
0
IZVOR: sportdc.net

Poslije više od decenije Zoran Erbez se vratio na mjesto uspjeha, u seniorski tim FK Slavija, a u razgovoru za Sportdc.net ističe da mu je to velika čast.

- Sigurno da je čast što je ponovo kocka pala na mene da ljudi iz Uprave obave razgovor sa mnom i da nakon dužeg vremena budem u prvom timu. Znam šta me čeka i nadam se da ćemo uz dogovore sa ljudima u klubu, tako i sa ljudima u stručnom štabu uspjeti da napravimo što bolje rezultate u narednom periodu- rekao je Zoran Erbez.

Njemu će u radu pomagati Bojan Regoje, Vučina Šćepanović, te trener golmana, Dušan Remić. Sve mladi treneri, koji će imati šta da pokažu.

- Ne treba puno trošiti riječi o tim ljudima i bivšim i sadašnjim igračima. To su momci koji se edukuju i koji su u proteklom periodu vodili omladinske selekcije. Pokazuju karakter i ozbiljnost u radu. Meni je drago da smo u takvom sastavu i ne sumnjam da ćemo ono što smo planirali kroz dogovore i da ostvarimo.

Okosnica ekipe je ostala, a biće i pojačanja za narednu sezonu.

- Još je rano govoriti oko ekipe. To će se formirati u hodu. Svakim danom nam se trebaju priključiti nekoliko iskusnijih igrača iz prošle sezone. Uz to smo fokusirali nekoliko pozicija na kojima ćemo pokušati dovesti kvalitetna pojačanja i nakon toga ćemo imati kompletnu sliku- istakao je Erbez.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Momčilo Stanić na klupi Slavije Momčilo Stanić na klupi Slavije
Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima Uspješan nastup džudista „Slavije“ u Milićima
Vučinić odigrao pedesetu utakmicu za „Slaviju“: Moje vrijeme tek dolazi Vučinić odigrao pedesetu utakmicu za „Slaviju“: Moje vrijeme tek dolazi
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    8h 25m
    6
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    8h 30m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    9h 22m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    21h 52m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    9h 36m
    0