Ербез: Част ми је што сам опет ту (ВИДЕО)

01.07.2020. 09:45
0
ИЗВОР: sportdc.net

Послије више од деценије Зоран Ербез се вратио на мјесто успјеха, у сениорски тим ФК Славија, а у разговору за Sportdc.net истиче да му је то велика част.

- Сигурно да је част што је поново коцка пала на мене да људи из Управе обаве разговор са мном и да након дужег времена будем у првом тиму. Знам шта ме чека и надам се да ћемо уз договоре са људима у клубу, тако и са људима у стручном штабу успјети да направимо што боље резултате у наредном периоду- рекао је Зоран Ербез.

Њему ће у раду помагати Бојан Регоје, Вучина Шћепановић, те тренер голмана, Душан Ремић. Све млади тренери, који ће имати шта да покажу.

- Не треба пуно трошити ријечи о тим људима и бившим и садашњим играчима. То су момци који се едукују и који су у протеклом периоду водили омладинске селекције. Показују карактер и озбиљност у раду. Мени је драго да смо у таквом саставу и не сумњам да ћемо оно што смо планирали кроз договоре и да остваримо.

Окосница екипе је остала, а биће и појачања за наредну сезону.

- Још је рано говорити око екипе. То ће се формирати у ходу. Сваким даном нам се требају прикључити неколико искуснијих играча из прошле сезоне. Уз то смо фокусирали неколико позиција на којима ћемо покушати довести квалитетна појачања и након тога ћемо имати комплетну слику- истакао је Ербез.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Момчило Станић на клупи Славије Момчило Станић на клупи Славије
Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима Успјешан наступ џудиста „Славије“ у Милићима
Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази Вучинић одиграо педесету утакмицу за „Славију“: Моје вријеме тек долази
Најчитаније
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    12h 48m
    0
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    22h 52m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    20h 19m
    0
  • Нађа Рудакијевић, ученица ОШ „Петар Петровић Његош“, награђена на ликовном конкурсу Црвеног крста
    19h 37m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    23h 39m
    0