Foča: Pucao iz puške i snimak postavio na "Instagram"

21.12.2021. 18:11
0
IZVOR: Radio Foča

Policijska uprava Foča zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija podnijeće nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv Fočaka čiji su inicijali D.D.

Do saznanja o počinjenom krivičnom djelu policija je došla nakon što je lice D.D. 19. decembra, na društvenoj mreži "Instagram" objavilo snimak na kojem puca iz automatske puške.

Osumnjičeno lice je pozvano i kriminalistički obrađeno u službenim prostorijama Policijske uprave Foča, gdje je priznalo izvršenje krivičnog djela i dobrovoljno predalo automatsku pušku marke „zastava M-70“, saopšteno je iz Uprave.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Komentari 0
Povezane vijesti
Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
Pronađeno beživotno tijelo Drage Tanaskovića Pronađeno beživotno tijelo Drage Tanaskovića
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 51m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    4h 15m
    0
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    18h 59m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    4h 9m
    0
  • Tržište polovnjaka: 10 trikova koje koriste prevaranti
    21h 15m
    0