Foča: U toku potraga za nestalim licem

15.09.2021. 12:44
0
IZVOR: Radio Foča

Policijski službenici Policijske uprave Foča tragaju za nestalim pedesetosmogodišnjim Alijom Baručijom koji je posljednji put viđen 30. avgusta ispred porodične kuće u fočanskom selu Štuke, Kozja Luka.

- Nestalo lice je visine oko 180 centimetara, srednje razvijenosti tjelesne konstitucije, sijede kose i plavih očiju. Zadnji put je viđen u crnoj majici, crvenoj trenerci i bijelim patikama, a sa sobom je uvijek nosio frulu - saopšteno je iz PU Foča.

Policija apeluje na građane da ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122.

Policijskoj stanici Foča nestanak Alije Baručije prijavljen je juče, oko 10.45 časova.

Uz policiju u potragu je uključena Civilna zaštita, Gorska služba spasavanja Novi Grad Sarajevo, Speleospasilačka služba Foča, Lovačko udruženje „Bakić“ i porodica nestalog.

Komentari 0
Povezane vijesti
Odjeknula Milanova dobrota Odjeknula Milanova dobrota
Mati Minodora: Manastir u Čelebićima gradi se za dušu napaćenog naroda Mati Minodora: Manastir u Čelebićima gradi se za dušu napaćenog naroda
Bivši đaci platili maturantima ekskurziju u Svetu zemlju (FOTO) Bivši đaci platili maturantima ekskurziju u Svetu zemlju (FOTO)
Najčitanije
 • Preminuo Veselin Puketa
  4h 6m
  1
 • Učenik, koji je izmakao stolicu profesorici, pokušao da se ubije
  5h 10m
  0
 • Oštećenja na autobusu nisu od vatrenog oružja
  20h 25m
  0
 • Recept za posnu sarmu
  6h 54m
  1
 • Osumnjičeni za brutalno ubistvo mladića predat Tužilaštvu
  20h 44m
  1