Fočak osumnjičen za proganjanje

09.08.2024. 15:05
1
IZVOR: srna.rs

Fočanska Policijska uprava saopštila je da je rasvijetljeno krivično djelo proganjanje na štetu Fočanke čiji su inicijali S.M, a za koje je osumnjičeno lice B.A, takođe iz Foče.

Oštećena S.M. je prijavila da joj nepoznato lice već duže putem mobilne aplikacije, sa više različitih telefonskih brojeva, upućuje poruke uznemiravajućeg sadržaja na njen mobilni telefon.

- Na taj način je NN osoba ostvarivala neželjene kontakte sa oštećenom, a poruke uznemiravajućeg sadržaja su izazvale osjećaj tjeskobe, straha i uznemirenosti za nju i njoj bliska lica - saopšteno je iz Policijske uprave.

Nakon što je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti, Policijska uprava je u srijedu, 7. avgusta, protiv lica čiji su inicijali B.A, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo proganjanje na štetu lica S.M, Okružnom javnom tužilaštvu Foča podnijelo dopunu izvještaja o počinjenom krivičnom djelu.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Krcko 09.08.2024. 20:52
    Biće da je neka fukara našla pogrešan način za udvaranje, bio previše napasan i bezobrazan zato ga je cura i prijavila. Lik za onaj fazon "treba biti Džek i kad gubiš", dobio korpu pa podivljo.
Povezane vijesti
Papratna njiva: Služen parastos za žrtve nekažnjenog zločina Papratna njiva: Služen parastos za žrtve nekažnjenog zločina
Licu iz Pala upućivane poruke uvredljivog sadržaja putem telefona i „Fejsbuka“ Licu iz Pala upućivane poruke uvredljivog sadržaja putem telefona i „Fejsbuka“
Naučno istraživanje "Vučje stope" na Alpima Naučno istraživanje "Vučje stope" na Alpima
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    9h 32m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    14h 47m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    4h 15m
    0
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    6h 15m
    2
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    12h 33m
    0