Glasinac domaćin Drini

29.08.2023. 20:03
0
IZVOR: sportdc.net

Glasinac će u 1/16 finala Kupa "dr Milan Jelić" na svom stadionu ugostiti zvorničku Drinu. Biće ovo druga sezona uzastopno da ove dvije ekipe otvaraju takmičenje u kupu, a prošle godine uspješniji je bio prvoligaš 3:0.

Trener Glasinca, Ognjen Kreštalica, ovu utakmicu vidi kao novu priliku da spremi svoju ekipu jer je poznato da su kratko trenirali prije početka sezone. Ipak, i pored te činjenice, ali i da im dolazi ekipa iz višeg ranga, oni na svojoj "Bari" idu na pobjedu.

- Dobro nam dolazi ovaj Kup. Dosta smo kasnili sa treningom i pred početak sezone smo odigrali samo jednu prijateljsku utakmicu, tako da će mi ova utakmica protiv Drine dobro doći da malo podignemo formu i uigramo se za dalje. Naravno, i pored svega mi protiv Drine idemo na pobjedu, kao i uvijek kada igramo kod kuće, nama ime protivnika nije bitno, rekao nam je trener Glasinca Ognjen Kreštalica.

Glasinac iz dva meča u Drugoj ligi "Istok" ima tri boda, poraženi su u Srebrenici u prvom kolu, a u drugom su na svom stadionu savladali za vikend Podrinje iz Janje 3:0. 

- Vidjelo se da nam fali treninga i to je najveći razlog poraza u prvom kolu. Već u drugom kolu je evidentan napredak. Ekipa Podrinja je baš dobra ekipa, slobodno mogu reći da odavno nije bolja ekipa došla na Sokolac. Momci su odigrali dobar meč, imali smo malo i sreće, ali sve u svemu na kraju zaslužena pobjeda. Slijedi nam gostovanje u Dvorovima gdje idemo probati da se nadigravamo i vratimo kući sa dobrim rezultatom.

Utakmica Glasinac - Drina igra se u srijedu od 17 sati. Meč sudi Paljanin Igor Ilić.

 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U Drini pronađeno tijelo nestalog D.T. U Drini pronađeno tijelo nestalog D.T.
Kad je Sokolac bio mali Montevideo Kad je Sokolac bio mali Montevideo
“Glasinac” odustao od Prve lige Republike Srpske “Glasinac” odustao od Prve lige Republike Srpske
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    22h 45m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    11h 58m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    11h 29m
    2
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    11h 52m
    0
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    7h 45m
    0