Гласинац домаћин Дрини

29.08.2023. 20:03
0
ИЗВОР: sportdc.net

Гласинац ће у 1/16 финала Купа "др Милан Јелић" на свом стадиону угостити зворничку Дрину. Биће ово друга сезона узастопно да ове двије екипе отварају такмичење у купу, а прошле године успјешнији је био прволигаш 3:0.

Тренер Гласинца, Огњен Крешталица, ову утакмицу види као нову прилику да спреми своју екипу јер је познато да су кратко тренирали прије почетка сезоне. Ипак, и поред те чињенице, али и да им долази екипа из вишег ранга, они на својој "Бари" иду на побједу.

- Добро нам долази овај Куп. Доста смо каснили са тренингом и пред почетак сезоне смо одиграли само једну пријатељску утакмицу, тако да ће ми ова утакмица против Дрине добро доћи да мало подигнемо форму и уиграмо се за даље. Наравно, и поред свега ми против Дрине идемо на побједу, као и увијек када играмо код куће, нама име противника није битно, рекао нам је тренер Гласинца Огњен Крешталица.

Гласинац из два меча у Другој лиги "Исток" има три бода, поражени су у Сребреници у првом колу, а у другом су на свом стадиону савладали за викенд Подриње из Јање 3:0. 

- Видјело се да нам фали тренинга и то је највећи разлог пораза у првом колу. Већ у другом колу је евидентан напредак. Екипа Подриња је баш добра екипа, слободно могу рећи да одавно није боља екипа дошла на Соколац. Момци су одиграли добар меч, имали смо мало и среће, али све у свему на крају заслужена побједа. Слиједи нам гостовање у Дворовима гдје идемо пробати да се надигравамо и вратимо кући са добрим резултатом.

Утакмица Гласинац - Дрина игра се у сриједу од 17 сати. Меч суди Паљанин Игор Илић.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Обустављена потрага на Дрини Обустављена потрага на Дрини
У Дрини пронађено једанаесто тијело мигранта У Дрини пронађено једанаесто тијело мигранта
Пронађена два тијела, највјероватније мигранти који су нестали у Дрини Пронађена два тијела, највјероватније мигранти који су нестали у Дрини
Најчитаније
  • Женска особа скочила са зграде Студентског дома у Палама
    5h 39m
    3
  • Медицинари из болнице “Србија” отишли у приватну клинику у Сарајеву
    18h 28m
    15
  • Детаљи трагедије у Палама: Обављен увиђај, тијело превезено на обдукцију
    1h 38m
    2
  • Тешка саобраћајна незгода у БиХ
    18h 8m
    0
  • Погледајте колико ће ове године коштати литар ракије од крушке
    4h 30m
    0