Гласинац домаћин Дрини

29.08.2023. 20:03
0
ИЗВОР: sportdc.net

Гласинац ће у 1/16 финала Купа "др Милан Јелић" на свом стадиону угостити зворничку Дрину. Биће ово друга сезона узастопно да ове двије екипе отварају такмичење у купу, а прошле године успјешнији је био прволигаш 3:0.

Тренер Гласинца, Огњен Крешталица, ову утакмицу види као нову прилику да спреми своју екипу јер је познато да су кратко тренирали прије почетка сезоне. Ипак, и поред те чињенице, али и да им долази екипа из вишег ранга, они на својој "Бари" иду на побједу.

- Добро нам долази овај Куп. Доста смо каснили са тренингом и пред почетак сезоне смо одиграли само једну пријатељску утакмицу, тако да ће ми ова утакмица против Дрине добро доћи да мало подигнемо форму и уиграмо се за даље. Наравно, и поред свега ми против Дрине идемо на побједу, као и увијек када играмо код куће, нама име противника није битно, рекао нам је тренер Гласинца Огњен Крешталица.

Гласинац из два меча у Другој лиги "Исток" има три бода, поражени су у Сребреници у првом колу, а у другом су на свом стадиону савладали за викенд Подриње из Јање 3:0. 

- Видјело се да нам фали тренинга и то је највећи разлог пораза у првом колу. Већ у другом колу је евидентан напредак. Екипа Подриња је баш добра екипа, слободно могу рећи да одавно није боља екипа дошла на Соколац. Момци су одиграли добар меч, имали смо мало и среће, али све у свему на крају заслужена побједа. Слиједи нам гостовање у Дворовима гдје идемо пробати да се надигравамо и вратимо кући са добрим резултатом.

Утакмица Гласинац - Дрина игра се у сриједу од 17 сати. Меч суди Паљанин Игор Илић.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
У Дрини пронађено тијело несталог Д.Т. У Дрини пронађено тијело несталог Д.Т.
Кад је Соколац био мали Монтевидео Кад је Соколац био мали Монтевидео
“Гласинац” одустао од Прве лиге Републике Српске “Гласинац” одустао од Прве лиге Републике Српске
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    3h 30m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    21h 52m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    23h 7m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    19h 0m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    22h 6m
    1