Goleada u prijateljskom meču dva "Famosa" na Ilidži

06.02.2022. 20:18
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića i Hrasnice remizirali su danas u TC "Igman" na Ilidži u prijateljskoj utakmici 3:3.

Bila je ovo prva provjera za Motoriste, a Drinjak manje-više može biti zadovoljan onim što je vidio, izuzev naivno primljenih pogodaka. 

Poveo je Famos iz Vojkovića jako lijepim golom Tihomira Lalovića na asistenciju Marka Tešanovića.

Vidio je veznjak Motorista utrčavanje napadača, poslao odličnu loptu, a Lalović je vidio da je golman izašao sa svog gola i samo ga je lijepim udarcem prebacio za 1:0.

Bila je ovo dosta tvrda utakmica, na momente i pregruba za standarde prijateljske utakmice, pa su se igrači u jednom trenutku osjećali kao da igraju za bodove. 

Pred sami kraj poluvremena Famos prima gol. Imali su korner, a nakon njega je sjevnula brza kontra koju nisu uspjeli zatvoriti i to je 1:1.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Famos iz Vojkovića dolazi do novog vodstva. Poslije jedne odbijene lopte Armin Šehić je na pravom mjestu i preciznim šutem vara protivničkog golmana za 2:1. 

Dosta izmjena rezultovalo je nešto slabijim tempom u drugom poluvremenu, a Famos do 3:1 dolazi lijepom reakcijom mladog Nikše Tomaševića koji bira odlično rješenje i pogađa za 3:1.

U finišu meča Drinjak je uveo izuzetno mladu postavu, sa tek Zoranom Kokotom, Markom Markovićem i Andrejom Vidakovićem kao starijim igračima i to je rezultovalo sa dva jeftino primljena pogotka.

Prvo je bespotrebno napravljen penal, a onda i još jedna slaba reakcija odbrane, pa petnaestogodišnji Lakić na golu je morao dva puta vaditi loptu iz mreže za 3:3. 

Famos je nastupio bez povrijeđenog Slobodana Eleza, kao i bez Eldara Bašovića i Anesa Demirovića, a sredinom prvog poluvremena povrijedio se i prvi golman Marko Terzić, pa je na teren ušao Luka Šupić i odlično odbranio dok je bio u igri.

FAMOS Terzić, Frganja, Ančić, Škrba, Minić, U.Kovačević, Tešanović, Šehić, Otović, Lalović, Blažić  

Igrali su još: Šupić, Kokot, Vidaković, Marković, Đorrm Sudžum, Međo, Drakul, Kilibarda, Tomašević, Đ.Kovačević, Lakić

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović predstavio projekat rekonstrukcije Sportskog centra Vojkovići (VIDEO) Božović predstavio projekat rekonstrukcije Sportskog centra Vojkovići (VIDEO)
U petak humanitarni bazar u dvorištu vrtića „Kockalone“ u Istočnoj Ilidži U petak humanitarni bazar u dvorištu vrtića „Kockalone“ u Istočnoj Ilidži
Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
Najčitanije
  • Pronađen zasad marihuane u Palama (FOTO)
    19h 22m
    1
  • Pronađena Anastasija Kaurinović
    13h 39m
    1
  • Super ljudske priče iz Foče: Nemanja Trivun, heroj koji spasava živote
    17h 31m
    0
  • Sjećanje na umjetnicu Katarinu Ivanović
    11h 18m
    0
  • Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić
    9h 57m
    0