Голеада у пријатељском мечу два "Фамоса" на Илиџи

06.02.2022. 20:18
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића и Храснице ремизирали су данас у ТЦ "Игман" на Илиџи у пријатељској утакмици 3:3.

Била је ово прва провјера за Мотористе, а Дрињак мање-више може бити задовољан оним што је видио, изузев наивно примљених погодака. 

Повео је Фамос из Војковића јако лијепим голом Тихомира Лаловића на асистенцију Марка Тешановића.

Видио је везњак Моториста утрчавање нападача, послао одличну лопту, а Лаловић је видио да је голман изашао са свог гола и само га је лијепим ударцем пребацио за 1:0.

Била је ово доста тврда утакмица, на моменте и прегруба за стандарде пријатељске утакмице, па су се играчи у једном тренутку осјећали као да играју за бодове. 

Пред сами крај полувремена Фамос прима гол. Имали су корнер, а након њега је сјевнула брза контра коју нису успјели затворити и то је 1:1.

Само што је почело друго полувријеме Фамос из Војковића долази до новог водства. Послије једне одбијене лопте Армин Шехић је на правом мјесту и прецизним шутем вара противничког голмана за 2:1. 

Доста измјена резултовало је нешто слабијим темпом у другом полувремену, а Фамос до 3:1 долази лијепом реакцијом младог Никше Томашевића који бира одлично рјешење и погађа за 3:1.

У финишу меча Дрињак је увео изузетно младу поставу, са тек Зораном Кокотом, Марком Марковићем и Андрејом Видаковићем као старијим играчима и то је резултовало са два јефтино примљена поготка.

Прво је беспотребно направљен пенал, а онда и још једна слаба реакција одбране, па петнаестогодишњи Лакић на голу је морао два пута вадити лопту из мреже за 3:3. 

Фамос је наступио без повријеђеног Слободана Елеза, као и без Елдара Башовића и Анеса Демировића, а средином првог полувремена повриједио се и први голман Марко Терзић, па је на терен ушао Лука Шупић и одлично одбранио док је био у игри.

ФАМОС Терзић, Фргања, Анчић, Шкрба, Минић, У.Ковачевић, Тешановић, Шехић, Отовић, Лаловић, Блажић  

Играли су још: Шупић, Кокот, Видаковић, Марковић, Ђоррм Суџум, Међо, Дракул, Килибарда, Томашевић, Ђ.Ковачевић, Лакић

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    11h 12m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    10h 8m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    23h 37m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    10h 12m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    7h 5m
    0