Grad je jutros bogatiji za dva stanovnika

07.11.2019. 08:21
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u protekla 24 časa rođene su dvije bebe, jedan dječak i jedna djevojčica. Ljekarsku intervenciju zatražilo je 38 pacijenata.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo u protekla 24 časa nije imala intervencija.

Iz KP "Vodovod i kanalizacija" A.D. Istočno Sarajevo obaveštavaju korisnike da je otežano vodosnabdijevanje naseljima Gornji Kotorac, Krupac, dio Toplika, te u ulicama Cara Lazara, Cara Dušana  i višim spratovima stambenih zgrada u Karađorđevoj.

Iz ovog preduzeća mole potrošače za strpljenje i razumijevanje.

Grad je jutros uredno snabdijeven električnom energijom.

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po pretežno mokrim i klizavim kolovozima, a opreznija vožnja neophodna je na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina zbog mogućih odrona zemlje i kamenja na kolovoz.
Magle ima u kotlinama, uz rijeke i preko prevoja, pa je i vidljivost mjestimično smanjena, ističu iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Zbog minerskih radova od 9.00 do 15.00 časova najavljena je privremena obustava saobraćaja na regionalnom putu Istočno Sarajevo-Trebević-Pale, na dionici Miljevićka krivina-Zlatište, na lokalitetu Zlatište-Trebević.

Zbog izgradnje male-hidroelektrane Krupac na rijeci Željeznici jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionici magistralnog puta Krupac-Bogatići, na području opština Istočna Ilidža i Trnovo. 

Danas u većem dijelu zemlje prije podne pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. U drugoj polovini dana postepeno smanjenje oblačnosti.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 13 i 18 stepeni Celzijusa.

U
Istočnom Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima može padati slaba kiša. Najviša dnevna temperatura oko 15 stepeni Celzijusa.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Sutra oblačno uz lokalne pljuskove Sutra oblačno uz lokalne pljuskove
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    6h 23m
    0
  • Slani mafini
    15h 44m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    17h 39m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    15h 33m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    10h 2m
    3