Han Pijesak: Utvrđen Nacrt prostornog plana od 2020. do 2039. godine

25.09.2020. 13:30
0
IZVOR: SRNA

Skupština opštine Han Pijesak utvrdila je na današnjoj sjednici Nacrt prostornog plana ove lokalne zajednice od 2020. do 2039. godine, koji će biti stavljen na javni uvid 30 dana narednog mjeseca.
Odbornici su prihvatili prijedlog plana za otklanjanje nepravilnosti utvrđene u izvještaju o reviziji konsolidovanih finansijskih izvještaja za prošlu godinu, gdje je kolektivnim ugovorom Opštinske uprave potrebno definisati koeficijent za obračun plata savjetnika načelnika.

Predstavljen je izvještaj Skupštine opštine o nenaplativim potraživanjima, o čijem otpisu lokalni parlament treba da donese odluku.

Opštinski parlament je prihvatio prijedlog o dopuni Poslovnika Skupštine opštine, u kojem se navodi da kolegijum ove skupštine može odlučiti da sjednica bude održana korištenjem informacionih platformi i tehnologija u izuzetnim okolnostima, kada je to neophodno zbog bezbjednosnih razloga ili zaštite javnog zdravlja, odnosno u slučajevima izazvanim vanrednim stanjem. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Jovanović vraćen, pa opet smijenjen sa mjesta predsjednika Jovanović vraćen, pa opet smijenjen sa mjesta predsjednika
Božović: Lokalne zajednice moraju imati više koristi od svojih resursa Božović: Lokalne zajednice moraju imati više koristi od svojih resursa
Han Pijesak: "Mali atlas velikog svijeta" predstavljen čitaocima Han Pijesak: "Mali atlas velikog svijeta" predstavljen čitaocima
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    14h 2m
    0
  • Krađa u Palama
    12h 20m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    8h 47m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    11h 35m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    4h 56m
    0