Хан Пијесак: Утврђен Нацрт просторног плана од 2020. до 2039. године

25.09.2020. 13:30
0
ИЗВОР: СРНА

Скупштина општине Хан Пијесак утврдила је на данашњој сједници Нацрт просторног плана ове локалне заједнице од 2020. до 2039. године, који ће бити стављен на јавни увид 30 дана наредног мјесеца.
Одборници су прихватили приједлог плана за отклањање неправилности утврђене у извјештају о ревизији консолидованих финансијских извјештаја за прошлу годину, гдје је колективним уговором Општинске управе потребно дефинисати коефицијент за обрачун плата савјетника начелника.

Представљен је извјештај Скупштине општине о ненаплативим потраживањима, о чијем отпису локални парламент треба да донесе одлуку.

Општински парламент је прихватио приједлог о допуни Пословника Скупштине општине, у којем се наводи да колегијум ове скупштине може одлучити да сједница буде одржана кориштењем информационих платформи и технологија у изузетним околностима, када је то неопходно због безбједносних разлога или заштите јавног здравља, односно у случајевима изазваним ванредним стањем. 

Коментари 0
Повезане вијести
Јовановић враћен, па опет смијењен са мјеста предсједника Јовановић враћен, па опет смијењен са мјеста предсједника
Божовић: Локалне заједнице морају имати више користи од својих ресурса Божовић: Локалне заједнице морају имати више користи од својих ресурса
Хан Пијесак: "Мали атлас великог свијета" представљен читаоцима Хан Пијесак: "Мали атлас великог свијета" представљен читаоцима
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    3h 50m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    21h 55m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    18h 4m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    21h 43m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    16h 11m
    0