Imenovani direktori javnih ustanova u opštini Rogatica

12.11.2021. 12:31
0
IZVOR: Katera

Skupština opštine Rogatica na današnjoj 10. redovnoj sjednici imenovala je, odnosno produžila mandate dosadašnjim direktorima četiri javne ustanove, čiji je osnivač Opština.

Na današnjoj sjednici nove mandate su dobili direktori Centra za socijalni rad Marini Ćosović, Centra za kulturu i sport "Radenko Mišević" Slaviši Bojoviću, Dječijeg centra "Bambi" Nataši Duvnjak i Doma zdravlja "Dr Zoran Mitrović" dr Siniši Milješiću.

Na današnjoj sjednici SO Rogatica imenovani su i članovi upravnih odbora navedenih javnih ustanova.

Slika

Upravni odbor Centra za socijalni rad činiće Marina Dragičević, Joka Mojević i Nikola Razdoljac, dok će u upravnom odboru Centra za kulturu i sport sjediti Suzana Rosić, Srđan Petrović i Darija Đerić.

Upravni odbor Dječijeg vrtića "Bambi" činiće Marina Mandić, Bojana Nešković i Kristina Brkić, dok će upravni odbor Doma zdravlja "Dr Zoran Mitrović" činiti Mile Ćebić, Dejana Pajović i Ana Ikonić.

Imenovani su i članovi upravnog odbora Turističke organizacije opštine Rogatica, a to će biti Vasilija Ujić, Nikola Petrović i Tijana Jovičić.

Odbornici su na današnjoj sjednici razmatrali i nacrt rebalansa budžeta opštine Rogatica za 2021. godinu u iznosu od 7,8 miliona KM, te Budžeta opštine Rogatica za 2022. godinu koji iznosi 7,7 miliona KM. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Rogatica: Novo povećanje sredstava za stimulisanje nataliteta Rogatica: Novo povećanje sredstava za stimulisanje nataliteta
Načelnik Jagodić na manifestaciji “Dani Srpske u Srbiji” Načelnik Jagodić na manifestaciji “Dani Srpske u Srbiji”
Jagodić ugostio buduće pripravnike Jagodić ugostio buduće pripravnike
Najčitanije
  • Crkva Uspenja Presvete Bogorodice na Palama (FOTO)
    7h 53m
    0
  • U utorak sahrana svih žrtava katastrofalnih poplava u Donjoj Jablanici i selu Zlate
    19h 12m
    0
  • Dijete palo sa četvrtog sprata zgrade
    20h 24m
    0
  • Radenko Ivanović stekao zvanje doktora medicinskih nauka
    3h 30m
    2
  • Na današnji dan 1784. hirotonisan Sveti Petar Cetinjski
    20h 38m
    0