Inicijativni odbor: MBO Koran nije neformalna grupa građana

15.06.2021. 09:34
0
IZVOR: Katera

Mjesna boračka organizacija Koran nije neformalna grupa građana, kako je neki nazivaju, već značajni i neizostavni dio Boračke organizacije Pale sa svojom Skupštinom, rukovodstvom u Mjesnoj organizaciji i predstavnicima u svim strukturama Opštinske boračke organizacije.

Skupština ove Mjesne boračke organizacije zasjedala je 30. 5. 2021. godine i na tom zasjedanju, u prisustvu 86 članova Skupštine sa pravom glasa, donesena je odluka o poništenju rezultata fiktivnih izbora iz 2019. godine, i izabrano  je novo rukovodstvo.

Mjesna boračka organizacija Koran najstrožije osuđujue Saopštenje  Boračke organizacije Pale u kojem se navodi da je na parastosu poginulim borcima na Žepi prekršen protokol, i time izraženo nepoštovanje mjestu i događaju. Podjsećamo rukovodstvo Boračke organizacije Pale da je najveći broj boraca poginulih na Žepi upravo iz ove Mjesne zajednice. Sjećanje koje je tom prilikom podijelio učesnik samog događaja nije nepoštovanje, već upravo suprotno, očuvanje sjećanja na junački podvig naših sinova, očeva, muževa i saboraca.

Žepa je simbol hrabrosti, junaštva i čovječnosti, i značajan datum za cjelokupnu istoriju Pala. Zato Mjesna boračka organizacija Koran neće dozvoliti da se obilježavanje ovog datuma dovodi u bilo kakvu vezu sa nekim nečasnim radnjama, ili bude poštapalica za ubiranje jeftinih političkih poena. Kako smo u ratu čuvali živote, tako ćemo u miru čuvati obraz!

Boračka organizacija je svetinja!

Komentari 0
Povezane vijesti
Paljani prvaci Balkana u Džiju-džicu Paljani prvaci Balkana u Džiju-džicu
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Najčitanije
  • Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa
    10h 28m
    2
  • Malim herojima u borbi za život potrebna podrška društva
    11h 41m
    0
  • Danas Sveti Joakim i Ana
    12h 21m
    0
  • Prekid u vodosnabdijevanju u naselju Dobrinja I
    4h 44m
    0
  • Treslo se tlo: Zemljotres kod Kneževa
    10h 17m
    0