Istočna Ilidža: Javni poziv za dostavljanje inicijativa za dodjelu nagrada i priznanja

09.04.2021. 13:30
0
IZVOR: Katera

Iz Skupštine opštine Istočna Ilidža  pozivaju sva zainteresovana pravna i fizička lica sa područja ove opštine da dostave svoje inicijative za dodjelu nagrada i priznanja, povodom 6. maja - Đurđevdan - Slava opštine Istočna Ilidža.

Odlukom o priznanjima opštine Istočna Ilidža ustanovljene su sljedeće nagrade i priznanja:

1. Povelja opštine Istočna Ilidža

Ova nagrada je najviše priznanje Opštine, a dodjeljuje se za izuzetan rad i djela koja su od opšteg značaja za razvoj društvene zajednice u svim oblastima stvaralaštva.

2. Plaketa opštine Istočna Ilidža

Ova nagrada je priznanje koje Opština dodjeljuje za vrhunske rezultate i uspjehe u oblasti privrede, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, te za izuzetan doprinos u razvoju Opštine i njegovanju dobrih odnosa sa drugim opštinama.

3. Zahvalnica opštine Istočna Ilidža

Ova nagrada je priznanje koje Opština dodjeljuje za učinjeno humano djelo, požrtvovanost u spasavanju ljudi i imovine, za izuzetan doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama i za druga učinjena djela koja doprinose srećnijem i humanijem
življenju.

Inicijative moraju da budu dostavljene sa obrazloženjem i biografijom za fizička lica, odnosno sa referensama za pravna lica, saopšteno je iz ove opštine.

Inicijative dostaviti Skupštini opštine Istočna Ilidža – Komisija za nagrade i priznanja, na adresu: Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 2, 71 123 Istočna Ilidža.

Javni poziv otvoren je od 9. do 18. aprila 2021. godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    21h 59m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    20h 1m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    18h 54m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    18h 2m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    18h 59m
    0