Источна Илиџа: Јавни позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања

09.04.2021. 13:30
0
ИЗВОР: Катера

Из Скупштине општине Источна Илиџа  позивају сва заинтересована правна и физичка лица са подручја ове oпштине да доставе своје иницијативе за додјелу награда и признања, поводом 6. маја - Ђурђевдан - Слава oпштине Источна Илиџа.

Одлуком о признањима oпштине Источна Илиџа установљене су сљедеће награде и признања:

1. Повeља општине Источна Илиџа

Ова награда је највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

2. Плакета општине Источна Илиџа

Ова награда је признање које Општина додјељује за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

3. Захвалница општине Источна Илиџа

Ова награда је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем
живљењу.

Иницијативе морају да буду достављене са образложењем и биографијом за физичка лица, односно са референсама за правна лица, саопштено је из ове општине.

Иницијативе доставити Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2, 71 123 Источна Илиџа.

Jавни позив отворен је oд 9. до 18. априла 2021. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    19h 31m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    8h 44m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    8h 15m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    8h 38m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    23h 35m
    0