Istočna Ilidža: Održana izborna Skupština SRS – dr Vojislav Šešelj

14.06.2020. 19:21
0
IZVOR: Katera

Večeras je u prostorijama Skupštine opštine Istočna Ilidža održana redovna i izborna Skupština Srpske radikalne stranke – dr Vojislav Šešelj. U prisustvu velikog broja članova izabrano je novo rukovodstvo stranke i predsjednici mjesnih odbora Vojkovići, Mladičko polje, Pavlovac, Kula, Kotorac, a u narednom periodu će se formirati mjesni odbori na Dobrinji i u Kasindolu. Za predsjednika stranke izabran je Igor Mijatović, a potpredsjednice su Vanja Ruduljić i Maja Kenjić.

U pripremu za lokalne izbore, koji će se održati u novembru ove godine,  članovi Radikalne stranke ulaze ojačani članstvom brojnih mladih i obrazovanih ljudi. Kako su naglasili rukovodioci ove stranke na današnjoj Skupštini, njihov cilj su dva odbornika u SO Istočna Ilidža, a na predstojećim izborima podršku će pružiti Srpskoj demokratskoj stranci, ukoliko kandidat za načelnika opštine bude Marinko Božović, sadašnji načelnik opštine.

 - Lokalni izbori su prilika da očuvamo trenutnu vlast Istočne Ilidže, koja radi u korist svojih građana. Takođe, cilj nam je da u duhu osnovnih principa Srpske radikalne stranke, a to je čuvanje najbitnijih nacionalnih interesa srpskog naroda, na narednim opštim izborima doprinesemo smjeni trenutne vlasti na nivou Republike Srpske i Bosne Hercegovine – zaključio je Igor Mijatović, novoizabarani predsjednik stranke.

Prisutnima se obratio i Vladimir Savić, dugogodišnji predsjednik ove stranke, koji je izrazio svoje zadovoljstvo zbog novih članova, a posebno jer se radi o uspješnim i mladim ljudima.

Za predsjednika omladinske organizacije izabran je Bojan Mikavica. Na predstojeće lokalne izbore Srpska radikalna stranka – dr Vojislav Šešelj Istočna Ilidža izlazi sa punom listom. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Najčitanije
  • PU Istočno Sarajevo: Uhapšen muškarac zbog osnova sumnje da je mučio i ubio psa
    9h 7m
    6
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    10h 56m
    0
  • Pogledajte kako danas izgleda Crkva Hrista Spasitelja u Istanbulu koja je pretvorena u džamiju (FOTO/VIDEO)
    5h 25m
    13
  • Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
    5h 12m
    0
  • Paljani prvaci Balkana u džiju-džicuu
    21h 59m
    0