Istočni Stari Grad: Održano prvenstvo u golfu

20.10.2019. 10:24
0
IZVOR: Katera

Predsjednik golf kluba „Smreka“ iz Istočnog Starog Grada Sanjin Radonja juče je na Vučijoj Luci otvorio nezvanično prvenstvo Bosne i Hercegovine na kojem je učestvovalo oko 40 golfera iz cijele BiH.

-Prvi put na našim prostorima se održava ovakvo takmičenje, a nadam se ne i posljednji. Ljudi su došli iz cijele države, Posušja, Zavidovića, Bijeljine, ali i internacionalci iz Crne Gore i Hrvatske  - rekao je Radonja.

Slika

Zamjenik načelnika opštine Istočni Stari Grad Malko Koroman pozdravio je sve prisutne učesnike turnira i goste u ime Opštine Istočni Stari Grad i izrazio nadu da će ovo biti samo prvi u nizu ovakvih sportskih i pozitivnih događaja u opštini.

Nakon takmičenja dodjeljene su nagrade u dvije kategorije „Dame“ i „Gospoda“. U kategoriji „Dame“ treće mjesto osvojila je Minka Baroš, drugo Arijana Selmanagić dok je prva dama bila Anita Selmanagić. U kategoriji „Gospoda“ treći je bio Nedim Čehajić, dugo mjesto Dejan Šaran, a prvi je bio Samir Smajić.

Nakon dodjele nagrada uslijedilo je druženje golfera i zakuska na tereniima golf kluba „Smreka“ i u restoranu „Eko kuća“ na Vučijoj Luci.

Slika

-Danas sam došao ovdje da igram golf ispred golf kluba „Posušje“ kao predsjednik kluba. Lijepo sam i ugodno iznenađan preksrasnim, malim terenom sa šest rupa, a takođe sam obradovan odzivom golfera iz cijele BiH. Nosim najljepše utiske iz Istočnog Starog Grada - istakao je Veljko Lončar.

Slika

Adis Mujanović iz golf kluba „Krivaja“ iz Zavidovića je sa velikim brojem kolega učestovao na ovom turniru za koji je rekao da je fantastičan.

-Zahvalni smo i zamjeniku načelnika opštine Istočni Stari Grad Malku Koromanu, koji jerekao da će pružiti podršku ovakvim događajima na opštini. Ovo je odličan teren za kratku igru, i svi oni koji žele da nauče kratku igru apsolutno ovdje mogu da ostvare ciljeve i znanja - dodao je Mujanović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    10h 4m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    9h 0m
    0
  • Posljednji kondorov let
    22h 29m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    9h 4m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    5h 57m
    0