Istočno Novo Sarajevo: Komunalna policija vrši nadzor nad 31 licem

21.03.2020. 17:17
0
IZVOR: Srna

Komunalna policija opštine Istočno Novo Sarajevo trenutno vrši nadzor nad 31 licem koje je u ovu opštinu došlo iz zemalja pogođenih virusom korona.
Postupajući po naredbi Vlade Srpske, Komunalna policija opštine Istočno Novo Sarajevo je u prethodnoj sedmici vršila redovni, dnevni nadzor nad više od 100 lica, koji su u ovu opštinu došli iz drugih gradova i opština Srpske.

 - Pozivamo građane da poštuju zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije kojim se propisuju vanredne mjere s ciljem prevencije širenja virusa korona na teritoriji Republike Srpske - objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine Istočno Novo Sarajevo.

Štab za vanredne situacije opštine Istočno Novo Sarajevo apeluje i da se privredni subjekti, koji u ovim uslovima imaju dozvolu za rad, pridržavaju naredbi, odluka i uputstava Vlade, opštine i ostalih institucija uključenih u suzbijanje širenja virusa korona.

Iz opštinske uprave su napomenuli da su tokom trajanja vanredne situacije zabranjena javna okupljanja, te apeluju da se ne organizuju grupna druženja, naročito roditelja sa djecom, prilikom boravka na javnim površinama, kao što su parkovi, dječija igrališta, izletišta i slično.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 46m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 41m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 46m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 35m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 44m
    3