Istočno Novo Sarajevo: Poziv za prijavu na 13. Konferenciju beba

22.06.2020. 17:36
0
IZVOR: opstinains.net

Kraj mjeseca juna godinama je rezervisan za naše najmlađe sugrađane.

„Konferencija beba“ je tradicionalna manifestacija u organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta RS i Opštinske uprave, koja ima za cilj promovisanje porodice i porodičnih vrijednosti.

Zbog novonastale situacije izazvane virusom COVID-19, Konferencija neće biti organizovana kao ranijih godina.

Centralna manifestacija koja podrazumijeva skup velikog broja roditelja i djece odgađa se za neke bolje dane, ali tradicija izbora tročlanog predsjedništva neće biti prekinuta.

Na malo drugačiji način, ove godine, izabraćemo novo tročlano predsjedništvo i održati tradiciju.

Pozivamo roditelje, da u ime naših najmlađih sugrađana, pošalju prijave elektronskim putem i na taj način učestvuju u izboru tročlanog predsjedništva za 2020. godinu.

Pravo učešća imaju sve bebe koje su rođene u periodu od 28. 6. 2019 do 28. 6. 2020. godine i koje su prijavljene na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo.

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime bebe, ime i prezime roditelja, datum rođenja bebe, adresu stanovanja i imena braće i sestara.

Poziv za dostavu prijava otvoren je od 17. 6. 2020. do 28. 6. 2020. godine do 00:00 časova. Prijavu je potrebno izvršiti putem elektronske pošte na adresu: bojanaopstina@yahoo.com.

Po završetku poziva, Komisija će pregladati sve pristigle prijave i izabrati tročlano predsjedništvo za 2020. godinu koje će činiti: najmlađa beba, najstarija beba i beba sa najviše braće i sestara.

Opštinska uprava je pripremila poklone koji će se novoizabranom tročlanom predsjedništvu uručiti u skladu sa novonastalom situacijom i uz poštovanje mjera i preporuka RŠVS RS.

Sve dodatne informacije u vezi sa ovim pozivom mogu se dobiti na telefon broj: 057/340-836, lokal 1008.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 26m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 21m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 15m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 24m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 34m
    0