Istočno Sarajevo: Povećan broj maloljetnika koji krše zakon

01.10.2020. 13:03
0
IZVOR: SRNA

Na području u nadležnosti Policijske uprave Istočno Sarajevo u proteklih osam mjeseci osam maloljetnika je izvršilo krivična djela.

To je sedam osoba  više nego u istom periodu protekle godine, kada je registrovano jedno, rekla je portparol ove uprave Vesna Stokanović.

Stokanovićeva je navela da je sedam maloljetnika koji su počinili krivična djela u ovom periodu uzrasta od 16 do 18 godina, a jedno je uzrasta od 14 do 16 godina, i svi su muškog pola.

Ona je rekla da maloljetne osobe najčešće vrše krivična djela iz oblasti opšteg kriminaliteta, imovine i krivična djela protiv života i tijela.

Stokanovićeva je dodala da je u proteklih osam mjeseci evidentirano i šest krivičnih djela u kojima su maloljetne osobe oštećene, što je za dva krivična djela manje nego u istom periodu prošle godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    19h 40m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    17h 42m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    16h 35m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    16h 40m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    15h 43m
    1