Izgorio pomoćni objekat u Bulozima

12.04.2024. 08:28
0
IZVOR: katera.news

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 48 pacijenata.

Grad uredno snabdijeven vodom.

Elektrodistribucija:

Istočni Stari Grad,

Zbog radova na 10 kV vodu Bulozi doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.30 do 14.30 časova potrošačima u naselju Donji Bulozi  i potrošačima benzinska pumpa ” Nešković” i kamenolom ”Majneks”.

Pale,

Zbog radova u trafostanici 35/10 kV Koran doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 11.00 časova potrošačima u naseljima: Kremenita brda, Jahorinski potok, Ravna planina, Kasarna Koran i Begovina,  u ulicama Jovana Cvijića i Sime Matavulja,  te ”FNE Santing 1 i 2”.

Istočna Ilidža,

Zbog radova na 10 kV vodu Lukavica doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 10.00 do 13.00 časova potrošačima u ulicama: Druge sarajevske brigade, Miloša Obilića, Riste Anđića, Vojvode Živojina Mišića, Petra Sarajevskog, Srpskih palih boraca, Srđana Kneževića i Ravnogorskoj.

Čajniče,

Zbog radova na 10 kV vodu Luke – Čajniče doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 13.00 do 15.00 časova potrošačima u gradu Čajniče, mjesnoj zajednici Zaborak i naseljima: Glamočevići, Krč, Batkovići, Hoćevina, Stopići,Todorovići, Zaborak, Veliki Banići, Đakovići, Brezovice, Mostina, Staronići, Kamen i grad Čajniče.

U porodilištu bolnice u Foči u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 18 pacijenata.

U Domu zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ u Sokocu ljekarsku intervenciju zatražilo je 15 pacijenata.

Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa imale su nekoliko intervencija.

Sokolac,

Intrevencija u Gazivodama na gašenju suve trave i niskog rastinja u vremenu od 17.15 do 18.45. Požar gasila i ugasila tri vatrogasca sa jednim vozilom.

Pale,

Intrevencija u Bulozima na gašenju pomoćnog drvenog objekta u vremenu od 4.15 do 6.00 časova. Intervenisala tri vatrogasca sa jednim vozilom, požar ugašen. U pomoćnom objektu je vlasnik držao tovne piliće, a objekat i pilići izgorjeli.

Čajniče,

Intrevencija u naselju Lazarevo na gašenju suve trave u vremenu od 15.50 do 16.45 časova.

Istočno Novo Sarajevo,

Tehnička intrevencija na obezbjeđivanju terena prilikom uklanjanja eksplozivnih sredstava u Ulici Stefana Nemanje.

Većina putnih pravaca u Republici Srpskoj i FBiH je prohodna, a kraći zastoji su mogući na dionicama na kojima se izvode radovi i gdje saobraćaj reguliše privremeno postavljena saobraćajna signalizacija, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Na lokalitetu Han Derventa u opštini Pale do 10. jula zbog minerskih radova dolaziće do povrememene obustave saobraćaja na dijelu magistralnog puta Podromanija-Donja Ljubogošta.

Na dionici magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina saobraćaj se odvija usporeno, jednom saobraćajnom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog oštećenja mosta na magistralnom putu Sastavci-Ustiprača saobraćaj se odvija jednom saobraćanom trakom. Na mostu se zabranjuje saobraćaj za vozila čija dozvoljena masa prelazi 12 tona.

Izmjene u saobraćaju zbog radova su i na magistralnom putu Brod na Drini /Foča/-Hum /Šćepan Polje/.

Do povremene obustave saobraćaja, zbog izvođenja bušačko-minerskih radova, dolaziće na dionici magistralnog puta Trnovo-Miljevina u kanjonu rijeke Bistrice u vremenu između 7.00 i 16.00 časova.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Na graničnom prelazu Karakaj kod Zvornika zabranjen je saobraćaj za vozila iznad pet tona najveće dozvoljene mase. Teretna vozila iznad pet tona preusmjeravaju se na novi most Bratoljub u Bratuncu i na granični prelaz Rača, dok autobusi mogu koristiti granični prelaz Šepak.

U Republici Srpskoj i FBiH danas se očekuje sunčano i sve toplije vrijeme, a na jugu vjetrovito.

Duvaće slab do umjeren vjetar, ponegdje pojačan sjevernih smjerova, a u Hercegovini umjerena, na udare jaka bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 na jugozapadu do 29 u Hercegovini, u višim predjelima od 16 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac šest, Čemerno sedam, Han Pijesak, Bjelašnica, Goražde i Kupres devet, Rudo, Foča, Bugojno i Glamoč 10, Sarajevo, Livno,
Bileća, Mrkonjić Grad, Maglaj, Jajce, Kladanj i Konjic 11, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Ribnik, Bihać, Brčko, Drvar, Tuzla i Zenica 12, Banjaluka, Posušje, Ravno i Sanski Most 13, Bijeljina i Odžak 14, Stolac 15, Trebinje i Neum 17, a Mostar 18 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra umjereno do pretežno oblačno, poslije podne kiša Sutra umjereno do pretežno oblačno, poslije podne kiša
Danas sunčano i vrlo toplo Danas sunčano i vrlo toplo
Grad bogatiji za djevojčicu Grad bogatiji za djevojčicu
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    16h 4m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    15h 46m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    16h 40m
    7
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    13h 35m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    12h 37m
    0