Izvučene grupe za 20. Memorijal "Boško Vujadin" (FOTO)

25.06.2021. 09:46
0
IZVOR: sportdc.net

Tradicionalni 20. Memorijalni turnir "Boško Vujadin" počeće u ponedjeljak, a sinoć su u Kasindolu izvučene i grupe za ovaj turnir koji se poslije godinu dana pauze zbog pandemije koronavirusa ponovo vraća.

Odmah na startu turnira biće derbi jer se na njegovom otvaranju sastaju domaćin Kasindo, te Veterani Kasindola. Pored njih, u grupi su još i Konoba Orač, te Bobo GRAF.

  • Slika
  • Slika

Grupa B je rezervisana za E- Sport, a oni će odmjeriti snage sa Tenerifama, Stanicom Pale i Outdoor sportom. U grupi C su Kompex, Veterani Slavije, Pekara Zlatno zrno i Auto salon SKS.

Posljednji osvajač turnira, ekipa Keopsa, nalazi se u grupi D, zajedno sa ekipama KMF Željeznica, Kafe Andiamo i Namještaj po mjeri Frgi.

Slika

Ovogodišnji turnir biće prvi koji će se igrati sa novom podlogom na terenu OŠ "Jovan Dučić" u Kasindolu, a zbog visokih temperatura i nemogućnosti da podloga "nalegne", organizator je u dogovoru sa izvođačem radova odlučio da turnir počne u ponedjeljak.

Komentari 0
Povezane vijesti
O spomen-ploči u Kasindolu O spomen-ploči u Kasindolu
Memorijal „Maja Mašić Vrbarac“: Sjećanje na proslavljenu odbojkašicu i kapitena OK „Maglić“ Memorijal „Maja Mašić Vrbarac“: Sjećanje na proslavljenu odbojkašicu i kapitena OK „Maglić“
Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    3h 22m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    23h 31m
    3
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    2h 6m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    18h 19m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    14h 33m
    0