Извучене групе за 20. Меморијал "Бошко Вујадин" (ФОТО)

25.06.2021. 09:46
0
ИЗВОР: sportdc.net

Традиционални 20. Меморијални турнир "Бошко Вујадин" почеће у понедјељак, а синоћ су у Касиндолу извучене и групе за овај турнир који се послије годину дана паузе због пандемије коронавируса поново враћа.

Одмах на старту турнира биће дерби јер се на његовом отварању састају домаћин Касиндо, те Ветерани Касиндола. Поред њих, у групи су још и Коноба Орач, те Бобо ГРАФ.

  • Слика
  • Слика

Група Б је резервисана за Е- Спорт, а они ће одмјерити снаге са Тенерифама, Станицом Пале и Outdoor спортом. У групи Ц су Kompex, Ветерани Славије, Пекара Златно зрно и Ауто салон СКС.

Посљедњи освајач турнира, екипа Кеопса, налази се у групи Д, заједно са екипама КМФ Жељезница, Кафе Андиамо и Намјештај по мјери Фрги.

Слика

Овогодишњи турнир биће први који ће се играти са новом подлогом на терену ОШ "Јован Дучић" у Касиндолу, а због високих температура и немогућности да подлога "налегне", организатор је у договору са извођачем радова одлучио да турнир почне у понедјељак.

Коментари 0
Повезане вијести
Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
Меморијални турнир у малом фудбалу „Михаило Дробњак“ у сриједу у Палама Меморијални турнир у малом фудбалу „Михаило Дробњак“ у сриједу у Палама
Међународни меморијални џудо турнир „Рајко Кушић“ 14. септембра у Палама Међународни меморијални џудо турнир „Рајко Кушић“ 14. септембра у Палама
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    19h 40m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    19h 42m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    15h 54m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    18h 45m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    18h 39m
    0