Извучене групе за 20. Меморијал "Бошко Вујадин" (ФОТО)

25.06.2021. 09:46
0
ИЗВОР: sportdc.net

Традиционални 20. Меморијални турнир "Бошко Вујадин" почеће у понедјељак, а синоћ су у Касиндолу извучене и групе за овај турнир који се послије годину дана паузе због пандемије коронавируса поново враћа.

Одмах на старту турнира биће дерби јер се на његовом отварању састају домаћин Касиндо, те Ветерани Касиндола. Поред њих, у групи су још и Коноба Орач, те Бобо ГРАФ.

 • Слика
 • Слика

Група Б је резервисана за Е- Спорт, а они ће одмјерити снаге са Тенерифама, Станицом Пале и Outdoor спортом. У групи Ц су Kompex, Ветерани Славије, Пекара Златно зрно и Ауто салон СКС.

Посљедњи освајач турнира, екипа Кеопса, налази се у групи Д, заједно са екипама КМФ Жељезница, Кафе Андиамо и Намјештај по мјери Фрги.

Слика

Овогодишњи турнир биће први који ће се играти са новом подлогом на терену ОШ "Јован Дучић" у Касиндолу, а због високих температура и немогућности да подлога "налегне", организатор је у договору са извођачем радова одлучио да турнир почне у понедјељак.

Коментари 0
Повезане вијести
Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
Међународни меморијални џудо турнир „Рајко Кушић“ 10. септембра у Палама Међународни меморијални џудо турнир „Рајко Кушић“ 10. септембра у Палама
Почео 5. Меморијални одбојкашки турнир „Веселинка Слијепчевић Обрадовић“ Почео 5. Меморијални одбојкашки турнир „Веселинка Слијепчевић Обрадовић“
Најчитаније
 • Косовски витез Милош Ћирковић: На згаришту икона Светог Алимпија Столпника
  6h 40m
  0
 • Дио бораца и даље чека јединствени мјесечни додатак
  12h 54m
  3
 • Отворен Конзулат Србије у Палама, Љевнаић почасни конзул
  8h 10m
  2
 • Програм манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“
  5h 37m
  0
 • Јаков Игњатовић - Зачетник реализма у српској књижевности
  11h 0m
  0