Jakovljević Trgovina - „Nema da nema, nema da ne može”

23.01.2022. 15:17
4
IZVOR: Katera

Jakovljević Trgovina, kao porodična firma, od svog osnivanja 1994. godine, prisutna je na domaćem tržištu, a bavi se uvozom i distribucijom proizvoda robe široke potrošnje.

Vođeni, prije svega, potrebama kupaca, kao i zadovoljenjem potreba tržišta, vrše uvoz i distribuciju robe iz država okruženja, prvenstveno Srbije, a zatim i Hrvatske, Slovenije, Sjeverne Makedonije.

Povjerenje kupaca sticali su godinama, pa s ponosom ističu da uvoze artikle i iz zemalja Zapadne Evrope, a od nedavno i iz daleke Kine i prekookeanskih država.
Slogan “Nema da nema, nema da ne može” u potpunosti odražava poslovnu politiku Jakovljević Trgovine, jer nema proizvoda koji nisu u stanju da nabave, uvezu i dostave do krajnjeg korisnika.

Jakovljević Trgovina se, kao ozbiljan i prepoznat privredni subjekt, bavi maloprodajom i veleprodajom najrazličitijih proizvoda.

Takođe, vrše uvoz pojedinačnih proizvoda, teško dostupnih na domaćem tržištu, na specijalan zahtjev kupaca.
-Jasno smo opredijeljeni da sarađujemo sa našim kupcima na obostrano zadovoljstvo i da gradimo prijateljski odnos sa partnerima sa kojima sarađujemo. Konstantnim proširivanjem asortimana i praćenjem potreba kupaca i tržišta, želimo da postanemo poslovni lider, ne samo u BiH, već i u zemljama regiona. Vizija napretka se ogleda u želji za zajedničkim uspjehom i postizanjem kontinuiranog razvoja privrede BiH – ističu Jakovljevići.

-Smatramo da je BiH puna kvalitetne robe koja je spremna za plasman na tržišta zapadnih zemalja, a naš san je da domaće proizvode u svijetu predstavimo u najboljem svjetlu. Dugogodišnje iskustvo u trgovini naučilo nas je i podstaklo da budemo društevno odgovorna firma, čija želja je razvoj naše privrede i rast BDP-a plasiranjem domaćih priozvoda na inostrana tržišta – kažu Jakovljevići.

Ponudu Jakovljević trgovine možete pogledati OVDJE.

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Darko 24.01.2022. 08:22
    Ne mogu da vjerujem, koja mrznja je medju nama,ja koliko vidim ,da bi volili da ga vidite u kolicima i da kazete jadan on.
  • Generic placeholder image
    kupac 24.01.2022. 08:06
    Nema se potrebe predstavljati onima koji ga znaju, ovo je za one što ne poznaju
  • Generic placeholder image
    Anonimno 23.01.2022. 20:55
    Počeli 1994,sirotinja ratovala, njihov komšija preko puta radnje Dražen Jasika najbolji sportista tadašnje opštine Pale poginuo U ratu. Porodica Jakovljević bavila se biznisom kako kažu . Strašno
  • Generic placeholder image
    Cc 23.01.2022. 17:02
    a kad im udjes u prodavnice radnici izgledaju kao na rubu samoubistva... tezak zivot i tesko zaradjen hljeb
Najčitanije
  • Preminula novinarka Zorica Kusmuk
    6h 2m
    2
  • Ugašena četiri mlada života u BiH
    8h 52m
    0
  • Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić
    23h 9m
    0
  • Uskoro počinje zimsko računanje vremena – spavanje sat duže
    20h 36m
    1
  • Sraman čin: Crveni krst razdvaja ljude koji su u socijalnoj potrebi
    7h 20m
    2