Јаковљевић Трговина - „Нема да нема, нема да не може”

23.01.2022. 15:17
4
ИЗВОР: Катера

Јаковљевић Трговина, као породична фирма, од свог оснивања 1994. године, присутна је на домаћем тржишту, а бави се увозом и дистрибуцијом производа робе широке потрошње.

Вођени, прије свега, потребама купаца, као и задовољењем потреба тржишта, вршe увоз и дистрибуцију робе из држава окружења, првенствено Србије, а затим и Хрватске, Словеније, Сјеверне Македоније.

Повјерење купаца стицали су годинама, па с поносом истичу да увозе артикле и из земаља Западне Европе, а од недавно и из далеке Кине и прекоокеанских држава.
Слоган “Нема да нема, нема да не може” у потпуности одражава пословну политику Јаковљевић Трговине, јер нема производа који нису у стању да набаве, увезу и доставе до крајњег корисника.

Јаковљевић Трговина се, као озбиљан и препознат привредни субјект, бави малопродајом и велепродајом најразличитијих производа.

Такође, врше увоз појединачних производа, тешко доступних на домаћем тржишту, на специјалан захтјев купаца.
-Јасно смо опредијељени да сарађујемо са нашим купцима на обострано задовољство и да градимо пријатељски однос са партнерима са којима сарађујемо. Константним проширивањем асортимана и праћењем потреба купаца и тржишта, желимо да постанемо пословни лидер, не само у БиХ, већ и у земљама региона. Визија напретка се огледа у жељи за заједничким успјехом и постизањем континуираног развоја привреде БиХ – истичу Јаковљевићи.

-Сматрамо да је БиХ пуна квалитетне робе која је спремна за пласман на тржишта западних земаља, а наш сан је да домаће производе у свијету представимо у најбољем свјетлу. Дугогодишње искуство у трговини научило нас је и подстакло да будемо друштевно одговорна фирма, чија жеља је развој наше привреде и раст БДП-а пласирањем домаћих приозвода на инострана тржишта – кажу Јаковљевићи.

Понуду Јаковљевић трговине можете погледати ОВДЈЕ.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Darko 24.01.2022. 08:22
    Ne mogu da vjerujem, koja mrznja je medju nama,ja koliko vidim ,da bi volili da ga vidite u kolicima i da kazete jadan on.
  • Generic placeholder image
    kupac 24.01.2022. 08:06
    Nema se potrebe predstavljati onima koji ga znaju, ovo je za one što ne poznaju
  • Generic placeholder image
    Анонимно 23.01.2022. 20:55
    Počeli 1994,sirotinja ratovala, njihov komšija preko puta radnje Dražen Jasika najbolji sportista tadašnje opštine Pale poginuo U ratu. Porodica Jakovljević bavila se biznisom kako kažu . Strašno
  • Generic placeholder image
    Cc 23.01.2022. 17:02
    a kad im udjes u prodavnice radnici izgledaju kao na rubu samoubistva... tezak zivot i tesko zaradjen hljeb
Најчитаније
  • Преминула новинарка Зорица Кусмук
    3h 52m
    2
  • Угашена четири млада живота у БиХ
    6h 42m
    0
  • Преминуо проф. др Дарко Калајџић
    20h 59m
    0
  • Ускоро почиње зимско рачунање времена – спавање сат дуже
    18h 26m
    1
  • Божовић представио пројекат реконструкције Спортског центра Војковићи (ВИДЕО)
    22h 12m
    0