Javni poziv nezaposlenim licima za pohađanje sertifikovanih obuka

22.02.2023. 19:55
4
IZVOR: srna.rs

Srednjoškolski centar Pale i Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Pale pozivaju nezaposlena lica evidentirana pri Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske u devet opština da se prijave za učešće za pohađanje sertifikovanih obuka za deficitarna zanimanja koje će se izvoditi na Palama.

Poziv se odnosi na nezaposlena lica evidentirana pri Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske u opštinama Pale, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Trnovo, Istočni Stari Grad, Sokolac, Han Pijesak, Vlasenica i Rogatica.

Predmet javnog poziva je izbor kandidata za pohađanje obuka koje će biti izvođene u skladu sa javno važećim programima osposobljavanja u Republici Srpskoj, što uključuje teorijski dio koji će se izvoditi u Srednjoškolskom centru Pale i praktični dio koji će se realizovati kod poslodavaca, članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Pale.

U okviru ovog projekta planirano je obučavanje za deficitarna zanimanja utvrđena analizom stanja na tržištu rada koju je obavilo Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Pale i biće obuhvaćeno 70 nezaposlenih lica prijavljenih na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske u navedenim opštinama, navedeno je na stranici grada Istočno Sarajevo.

Sve obuke su potpuno besplatne za polaznike i biće izvedene po javno važećim programima osposobljavanja objavljenim na sajtu Zavoda za obrazovanje odraslih Republike Srpske, odnosno Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Leo 23.02.2023. 10:26
    Paja i Jare....večernja škola,ili još slikovitije danasnjoj srbadiji...Becir Kuduz i polaganje geografije...(scena oko poznavanja glavnih gradova..)
    NEKA HVALA,JA SAM TU SKOLU ZAVRŠIO U RENOMIRANOJ USTANOVI KOD BAJAZITOVOG DRUGA U ŠIROKOM I MOGU VAM BITI ...PREDAVAC...
  • Generic placeholder image
    Mala belegija 23.02.2023. 09:43
    @... evo linka www.pornhub.com
  • Generic placeholder image
    Partner na projektu 22.02.2023. 21:39
    https://sscpale.net/novosti-2/847-jvnpzv2023
  • Generic placeholder image
    ... 22.02.2023. 21:18
    Može li link za prijavu? Na internetu nema informacija o ovom javnom pozivu.
Povezane vijesti
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
U aprilu rođene 32 bebe U aprilu rođene 32 bebe
Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    10h 5m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    9h 1m
    0
  • Posljednji kondorov let
    22h 30m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    9h 5m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    5h 58m
    0