Jedan pacijent biće transportovan u UKC kada dozvole vremenski uslovi

17.06.2023. 12:53
0
IZVOR: srna.rs

Jedan od pacijenata koji je teže povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Trebinja biće transportovan helikopterom iz trebinjske bolnice u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci ako to dozvole vremenski uslovi, rekao je Srni direktor Opšte bolnice Trebinje Nedeljko Lambeta.

Lambeta je rekao da su ljekari u trebinjskoj bolnici stabilizovali pacijenta i obezbijedili uslove za njegov transport, ali da vremenski uslovi u Banjaluci ne dozvoljavaju helikopterski transport.

  • Teška nesreća kod Trebinja: Autobus udario u brdo, ima poginulih
    17.06.2023. 09:20

    U teškoj saobraćajnoj nezgodi u Dražin Dolu kod Trebinja, smrtno su stradali vozač autobusa i jedan putnik, potvrđeno je za TrebinjeLive.info u Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje.Povrijeđeno j...

Crna hronika
Teška nesreća kod Trebinja: Autobus udario u brdo, ima poginulih

On je naveo da će jedan pacijent sigurno biti transportovan, a za drugog će ljekari odraditi procjenu.

Dva lica su poginula, a više je povrijeđeno, kada je autobus, koji je prevozio radnike Osnovne škole "Georgi Stojkov Rakovski" iz Banjaluke, udario u brdo, a potom u kameni zid u mjestu Dražin Do kod Trebinja.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 6.30 časova, a poginuli su vozač autobusa i jedan putnik, dok je u trebinjsku bolnicu primljeno 13 povrijeđenih, ali niko nije životno ugrožen.

Komentari 0
Povezane vijesti
U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
Najčitanije
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    22h 14m
    5
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    20h 36m
    0
  • Zaplijenjeno 250 kilograma kokaina
    17h 8m
    0
  • Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
    23h 38m
    0
  • Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    19h 1m
    0