Još 14 dana policijski čas u Nikšiću

03.10.2020. 18:42
0
IZVOR: Tanjug

U Nikšiću će i u narednih 14 dana važiti mjera zabrane napuštanja objekata stanovanja od 22 časa do pet sati ujutro, kao i zabrana rada ugostiteljskih objekata i kućne posjete.

Kako je saopšteno iz IJZ, u skladu s trenutnim opštinskim stopama incidencije do pooštravanja mjera u narednih 14 dana doći će u opštini Cetinje u kojoj je kumulativna 14-dnevna incidencija porasla sa 348,2 na 492,29 na 100.000 stanovnika, prenosi Vijesti.

Tako će na Cetinju od ponedjeljka biti ograničen rad ugostiteljskih objekata do 22 sata, a uz važeće epidemiološke mjere dozvoljeno da za jednim stolom i u objektu i izvan njega (terase, bašte i sl.) budu najviše dvije osobe. Takođe obavezno je striktno poštovanje razmaka od najmanje jedan metar od stolice do stolice kada lica sede za stolovima i okrenuti su leđima jedni drugima.

Ako se nastavi ovakav opadajući trend od narednog ponedjeljka u Beranama i Andrijevici se ukida zabrana izlaska iz objekata stanovanja od 22 časa do pet sati ujutro. Takođe, u Andrijevici bi se ukinula i zabrana rada ugostiteljskih objekata.

Komentari 0
Povezane vijesti
Tlo ne miruje: Novi zemljotres u regionu! Tlo ne miruje: Novi zemljotres u regionu!
Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO) Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO)
Zemljotres u Crnoj Gori, osjetio se i u BiH Zemljotres u Crnoj Gori, osjetio se i u BiH
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    6h 14m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    13h 20m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    7h 29m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    11h 47m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    13h 39m
    0