Још 14 дана полицијски час у Никшићу

03.10.2020. 18:42
0
ИЗВОР: Tanjug

У Никшићу ће и у наредних 14 дана важити мјера забране напуштања објеката становања од 22 часа до пет сати ујутро, као и забрана рада угоститељских објеката и кућне посјете.

Како је саопштено из ИЈЗ, у складу с тренутним општинским стопама инциденције до пооштравања мјера у наредних 14 дана доћи ће у општини Цетиње у којој је кумулативна 14-дневна инциденција порасла са 348,2 на 492,29 на 100.000 становника, преноси Вијести.

Тако ће на Цетињу од понедјељка бити ограничен рад угоститељских објеката до 22 сата, а уз важеће епидемиолошке мјере дозвољено да за једним столом и у објекту и изван њега (терасе, баште и сл.) буду највише двије особе. Такође обавезно је стриктно поштовање размака од најмање један метар од столице до столице када лица седе за столовима и окренути су леђима једни другима.

Ако се настави овакав опадајући тренд од наредног понедјељка у Беранама и Андријевици се укида забрана изласка из објеката становања од 22 часа до пет сати ујутро. Такође, у Андријевици би се укинула и забрана рада угоститељских објеката.

Коментари 0
Повезане вијести
Дола - пивски Витлејем и Зид плача Дола - пивски Витлејем и Зид плача
Указ о начину поздрављања 1884: По српском обичају сваки Србин… Указ о начину поздрављања 1884: По српском обичају сваки Србин…
Милатовић положио заклетву и преузео предсједничку функцију Милатовић положио заклетву и преузео предсједничку функцију
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
  12h 22m
  5
 • Више лица привредено због пуцњаве у Сокоцу, разматра се притвор за једног осумњиченог
  21h 15m
  3
 • Геноцид над „непоћуднима“ у НДХ: Злочин у Јеловцима и Раковцу - Пале 1943. године
  34m
  4
 • Заборављени злочин: Убиство цивила из засједе код Средњег
  30m
  1
 • Карић нови директор ДКПТ-а, Тодоровић Института за стандардизацију БиХ
  15h 4m
  0