Још 14 дана полицијски час у Никшићу

03.10.2020. 18:42
0
ИЗВОР: Tanjug

У Никшићу ће и у наредних 14 дана важити мјера забране напуштања објеката становања од 22 часа до пет сати ујутро, као и забрана рада угоститељских објеката и кућне посјете.

Како је саопштено из ИЈЗ, у складу с тренутним општинским стопама инциденције до пооштравања мјера у наредних 14 дана доћи ће у општини Цетиње у којој је кумулативна 14-дневна инциденција порасла са 348,2 на 492,29 на 100.000 становника, преноси Вијести.

Тако ће на Цетињу од понедјељка бити ограничен рад угоститељских објеката до 22 сата, а уз важеће епидемиолошке мјере дозвољено да за једним столом и у објекту и изван њега (терасе, баште и сл.) буду највише двије особе. Такође обавезно је стриктно поштовање размака од најмање један метар од столице до столице када лица седе за столовима и окренути су леђима једни другима.

Ако се настави овакав опадајући тренд од наредног понедјељка у Беранама и Андријевици се укида забрана изласка из објеката становања од 22 часа до пет сати ујутро. Такође, у Андријевици би се укинула и забрана рада угоститељских објеката.

Коментари 0
Повезане вијести
Почело прикупљање потписа за разрјешење Ђукановића Почело прикупљање потписа за разрјешење Ђукановића
Мандатар добио потребне потписе: "Ђукановић покушао државни удар" Мандатар добио потребне потписе: "Ђукановић покушао државни удар"
Договорена нова влада Црне Горе, Лекић мандатар Договорена нова влада Црне Горе, Лекић мандатар
Најчитаније
 • Преминуо др Дејан Кафка
  23h 45m
  8
 • Упуцан Радоје Звицер, шеф кавачког клана тешко рањен?
  16h 50m
  0
 • ОО СДС Калиновик: Спрема се велика изборна превара
  23h 16m
  7
 • Серијски силоватељ Игор Милошевић поново иза решетака
  20h 34m
  0
 • Прије 30 година формирана легендарна Српска гарда Илиџа (ФОТО)
  5h 4m
  0