Још 14 дана полицијски час у Никшићу

03.10.2020. 18:42
0
ИЗВОР: Tanjug

У Никшићу ће и у наредних 14 дана важити мјера забране напуштања објеката становања од 22 часа до пет сати ујутро, као и забрана рада угоститељских објеката и кућне посјете.

Како је саопштено из ИЈЗ, у складу с тренутним општинским стопама инциденције до пооштравања мјера у наредних 14 дана доћи ће у општини Цетиње у којој је кумулативна 14-дневна инциденција порасла са 348,2 на 492,29 на 100.000 становника, преноси Вијести.

Тако ће на Цетињу од понедјељка бити ограничен рад угоститељских објеката до 22 сата, а уз важеће епидемиолошке мјере дозвољено да за једним столом и у објекту и изван њега (терасе, баште и сл.) буду највише двије особе. Такође обавезно је стриктно поштовање размака од најмање један метар од столице до столице када лица седе за столовима и окренути су леђима једни другима.

Ако се настави овакав опадајући тренд од наредног понедјељка у Беранама и Андријевици се укида забрана изласка из објеката становања од 22 часа до пет сати ујутро. Такође, у Андријевици би се укинула и забрана рада угоститељских објеката.

Коментари 0
Повезане вијести
Тло не мирује: Нови земљотрес у региону! Тло не мирује: Нови земљотрес у региону!
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ
Најчитаније
 • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
  22h 17m
  0
 • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
  20h 31m
  0
 • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
  18h 21m
  0
 • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
  10h 46m
  0
 • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
  16h 19m
  0